10% rabatt på allt från Hill’s

10% rabatt på allt från Hill’s

Exklusiv medlemsförmån

Som klubbmedlem i Evidensia Plus får du 10% rabatt på allt foder från Hill’s Pet Nutrition. Rabatten gäller när du handlar på någon av våra kliniker. Upplys personalen om ditt medlemskap så drar de av rabatten i kassan.

Evidensia Djursjukvård

Hill’s SCIENCE PLAN

Detta är en biologiskt baserad näring för friska hundar. Science Plan följer hundens utveckling och erbjuder fodervarianter för varje stadie i en hunds liv.
Evidensia Djursjukvård

Hill’s PRESCRIPTION DIET

Detta är ett dietfoder som kan göra stor skillnad för din hund om den får speciella näringsbehov efter diagnos som fastställts av veterinär.
Evidensia Djursjukvård

Hill’s VET ESSENTIALS

Denna fodertyp är tillgänglig endast hos din lokala veterinär. Hill's Vet Essentials erbjuder 5 väsentliga hälsofördelar för att tillgodose just din hunds unika behov. Oavsett om det gäller mun och tänder, immunförsvar, vikthantering eller andra organ och hälsotillstånd.
Evidensia Djursjukvård

Hill’s godbitar

Läckra godbitar med särskilda hälsofördelar som de flesta hundar älskar.

Köp Hill's foder

Du hittar ett urval av Hill´s Pet Nutrition på alla våra kliniker. Är du osäker på vad din hund behöver så får du hjälp av vår personal.
HITTA DIN NÄRMASTE KLINIK

Exklusivt för klubbmedlemmar

Alltid 10% rabatt på foder från Hill’s Pet Nutrition hos våra kliniker. Med omtanke och kompetens skräddarsyr vi en kundklubb som gör skillnad på riktigt.
BLI KLUBBMEDLEM

100% nöjdhetsgaranti

Om din fyrbenta vän inte har provat Hill’s tidigare så kan det vara en god idé att smaka på Hill’s premiumfoder. Du får alltid 100% nöjdhetsgaranti på alla Hill’s produkter.
NÖJD ELLER PENGARNA TILLBAKA