Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Roslagstull

kliniken där alla sällskapsdjur är välkomna

Idag: 07:00–20:00

Information om tillfälligt ändrade öppettider

Från och med måndag 6 april kommer vi ha öppet måndagar- fredagar, istället för som tidigare måndagar-lördagar.  Detta beslut har fattats i rådande coronasituation med efterföljande personalbrist. En förstärkning är nu planerad till vardagarna. Det leder förhoppningsvis till utökad möjlighet att hjälpa fler patienter dessa dagar.

De tillfälligt ändrade öppettiderna görs då vi månar om såväl djurens bästa som våra medarbetares arbetssituation.

För vård under helg hänvisar vi vidare till:

  • Evidensia Södra Djursjukhuset , telefon 08-505 288 00
  • Evidensia Djursjukhuset Västerort, telefon 08-36 26 70 (stängt söndagar)

 

Våra öppettider fr o m 6 april 2020:

Måndag-torsdag klockan 07.00-20.00
Fredagar 7-17.45

(Dag innan röd dag stänger vi kl. 17.45*)

Vi beklagar den olägenhet detta kan innebära för våra patienter och djurägare, men hoppas på förståelse i läget vi för närvarande befinner oss i.

* Röda dagar
Vardag före röd dag/helgdag stänger kliniken 17.45. Röda helgdagar är kliniken stängd. Hit räknas även Påskafton, Midsommarafton, Alla helgons dag, Julafton och Nyårsafton.

Du når oss på telefon 08 – 612 57 60 vardagar mellan 8 – 17. Utöver dessa tider svarar vi i mån av tid.

Behöver du köpa något från kliniken till ditt djur eller behöver du hjälp på annat sätt men tvekar på att komma in p.g.a smittorisker med Corona? Då kan vi hjälpa till med att komma ut till Er på gatan (Valhallavägen). Betalning kan ske med Klarna via din mobiltelefon som du behöver ha med dig. Ring oss så hjälper vi dig!