Tandavdelningen - Djurkliniken Kungälv

Tand Djurkliniken Kungälv

Välkommen till tandmottagningen på Djurkliniken Kungälv. Vi behandlar de flesta vanligt förekommande sjukdomar och skador i munhålan hos hund och katt.

Tandavdelningen

Hos oss erbjuds Evidensias tandvårdspaket. I tandvårdspaketet ingår en klinisk undersökning där bettet kontrolleras och samtliga tänder räknas och undersöks.  Alla tänder med dentalröntgen för att kunna upptäcka pågående sjukdomar eller skador som inte går att identifiera på den kliniska undersökningen. PTR (professionell tandrengöring) utförs vilket innebär att all tandsten avlägsnas och tänderna poleras rena från plack både över och under tandköttskanten. Baserat på de fynd som hittats görs sedan en individuell behandlingsplan för just ditt djur.

Vi har veterinärer med speciell utbildning inom tandvård.

Vi behandlar de flesta vanligt förekommande sjukdomar och skador i munhålan hos hund och katt.


Boka tid

Ring oss för att boka eller boka en tid online.

0303 - 184 00Tandavdelningen Djurkliniken Kungälv


Våra recensioner

Diana Jaghobi

5

Hit kom vi när vår kattunge på 16v hade fått i sig russin. Vetrinären Helle tog så bra hand om min lilla kille och han är nu några timmar senare på bättringsväg. Detta är första gången jag har katt och hade flera följdfrågor när jag väl kom hem, och fick prata med tjejerna i receptionen (Lotta mfl) några gånger. De hade sådant tålamod när jag ringde in varje gång och alla var verkligen så trevliga och hjälpsamma. Tack för att ni tog hand om både matte och katt❤️ er proffessionalitet och empati är guldvärt

Claudia Salis

5

Kunnig och trevlig personal från receptionister till läkare. Korta väntetider även på drop in på morgonen och rimliga priser, speciellt på paket som till exempel sterilisering-paket eller ny kattunge-paket (första besiktning, första vaccination och id-märkning). Jag har jämfört deras priser med flera andra kliniker av ungefär samma nivån innan jag valde Evidensia Kungälv och deras paket är de billigaste i området för denna kvalitet. Jag och mina katter kan bara rekommendera dem!

Baserat på recensioner från Google

Klinikens öppettider

 • Måndag
  07:00 ­- 18:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Fredag
  07:00 ­- 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Maria Nilsson

Maria N

Klinikchef / Leg. Veterinär

Helle Elmerkjaer

GPCert Kirurgi, Internmedicin

Helle

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Anna Ström

GPCert Kirurgi

Anna S

Leg. Veterinär

Anna Wildensjö

Föräldraledig

Anna W

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg