Din veterinär i Kungälv

Lab Djurkliniken Kungälv

Välkommen till laboratoriet på Djurkliniken Kungälv.

Laboratoriet

Laboratoriet är välutrustat och vi håller oss ständigt uppdaterade vad gäller teknik och analysutbud.  Vi analyserar de flesta prover själva med hjälp av vår legitimerade biomedicinska analytiker Fanny Asp. Därför får vi ofta snabbt svar och kan ge rätt behandling från början.  Vi utför analyser inom hematologi, klinisk kemi, endokrinologi, bakteriologi, cytologi, och parasitologi.


Boka tid

Ring oss för att boka eller boka en tid online.

0303 - 184 00


Lab Djurkliniken Kungälv


Våra recensioner

Veronica Olavsson

5

Vi är så nöjda och kan verkligen rekommendera dem. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Väldigt duktiga och omtänksamma veterinärer. Speciellt Christofer som kämpat med oss ,för att få Selmas sår på hornhinnan att läka.

Diana Jaghobi

5

Hit kom vi när vår kattunge på 16v hade fått i sig russin. Vetrinären Helle tog så bra hand om min lilla kille och han är nu några timmar senare på bättringsväg. Detta är första gången jag har katt och hade flera följdfrågor när jag väl kom hem, och fick prata med tjejerna i receptionen (Lotta mfl) några gånger. De hade sådant tålamod när jag ringde in varje gång och alla var verkligen så trevliga och hjälpsamma. Tack för att ni tog hand om både matte och katt❤️ er proffessionalitet och empati är guldvärt

Claudia Salis

5

Kunnig och trevlig personal från receptionister till läkare. Korta väntetider även på drop in på morgonen och rimliga priser, speciellt på paket som till exempel sterilisering-paket eller ny kattunge-paket (första besiktning, första vaccination och id-märkning). Jag har jämfört deras priser med flera andra kliniker av ungefär samma nivån innan jag valde Evidensia Kungälv och deras paket är de billigaste i området för denna kvalitet. Jag och mina katter kan bara rekommendera dem!

Soap Business

5

Var där med min kanin hona Elizabeth (blev lite fel i telefonen med att det står Lisbeth). Kunniga inom kanin och verkligen duktiga och hjälpsamma med min dam, även där hittade dom ett tandfel på henne i tid att förebygga fler problem. Veterinären kände på henne och visste hur musklerna ska vara och att hon vägde för lite (hade gått ner 300 gram i vikt). Fick bra råd om mat och kommer åka tillbaka dit för tandkoll igen inom 5 månader 😊

Baserat på recensioner från Google

Klinikens öppettider

 • Måndag
  07:00 ­- 18:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Fredag
  07:00 ­- 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Maria Nilsson

Maria N

Klinikchef / Leg. Veterinär

Helle Elmerkjaer

GPCert Kirurgi, Internmedicin

Helle

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Anna Ström

GPCert Kirurgi

Anna S

Leg. Veterinär

Anna Wildensjö

Föräldraledig

Anna W

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg