Din veterinär i Kungälv

Poliklinik Djurkliniken Kungälv

Välkommen till polikliniken på Djurkliniken Kungälv.

Poliklinik / allmänmottagning

På vår allmänmottagning/poliklinik tar vi emot alla klinikens patienter. Här undersöks och behandlas djuren ihop med er som djurägare. Det kan handla om allt från vaccinationer, hältutredningar, hudproblem till akuta skador och sjukdomar för att ge några exempel. Här avgörs om djuret behöver utredas eller behandlas vidare och kanske till och med läggas in på klinikens vård- eller operationsavdelning. En polikliniksköterska hjälper till med provtagningar (tex blodprov och röntgen) och behandlingar i samarbete med veterinären. Om prover tas får man antingen vänta kvar på provsvar eller gå hem i avvaktan på att bli uppringd av veterinären med besked. Allt utifrån vad som passar bäst i det specifika fallet för djur och ägare.

Vi har mestadels tidsbokade besök men även öppen mottagning kl 8 – 9.30 alla vardagar.


Du kan välja att gå till samma veterinär varje gång

Om du vill kan du boka tid hos samma veterinär varje gång – precis som när du själv går till din husläkare. Hon eller han känner då ditt djur väl, och vet vad som har hänt tidigare. Glöm inte att säga vem du vill komma till när du bokar tid! För oss är det viktigt att kunna ge dig och ditt djur största möjliga trygghet.

Vi hjälper gärna uppfödare med såväl råd och tips inför parning som progesteronprover mm och vid förlossningsproblem. Självklart tar vi omgående hand om förlossningsproblem och ev. kejsarsnitt under våra öppettider.


Boka tid

Ring oss för att boka eller boka en tid online.

0303 - 184 00


Poliklinik Djurkliniken Kungälv


Våra recensioner

Diana Jaghobi

5

Hit kom vi när vår kattunge på 16v hade fått i sig russin. Vetrinären Helle tog så bra hand om min lilla kille och han är nu några timmar senare på bättringsväg. Detta är första gången jag har katt och hade flera följdfrågor när jag väl kom hem, och fick prata med tjejerna i receptionen (Lotta mfl) några gånger. De hade sådant tålamod när jag ringde in varje gång och alla var verkligen så trevliga och hjälpsamma. Tack för att ni tog hand om både matte och katt❤️ er proffessionalitet och empati är guldvärt

Claudia Salis

5

Kunnig och trevlig personal från receptionister till läkare. Korta väntetider även på drop in på morgonen och rimliga priser, speciellt på paket som till exempel sterilisering-paket eller ny kattunge-paket (första besiktning, första vaccination och id-märkning). Jag har jämfört deras priser med flera andra kliniker av ungefär samma nivån innan jag valde Evidensia Kungälv och deras paket är de billigaste i området för denna kvalitet. Jag och mina katter kan bara rekommendera dem!

Soap Business

5

Var där med min kanin hona Elizabeth (blev lite fel i telefonen med att det står Lisbeth). Kunniga inom kanin och verkligen duktiga och hjälpsamma med min dam, även där hittade dom ett tandfel på henne i tid att förebygga fler problem. Veterinären kände på henne och visste hur musklerna ska vara och att hon vägde för lite (hade gått ner 300 gram i vikt). Fick bra råd om mat och kommer åka tillbaka dit för tandkoll igen inom 5 månader 😊

Ritva Kärki

5

Både patient & matte nöjda! Vi fick gott om tid med veterinären!

Baserat på recensioner från Google

Klinikens öppettider

 • Måndag
  07:00 ­- 18:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 18:00
 • Fredag
  07:00 ­- 18:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Maria Nilsson

Maria N

Klinikchef / Leg. Veterinär

Helle Elmerkjaer

GPCert Kirurgi, Internmedicin

Helle

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Anna Ström

GPCert Kirurgi

Anna S

Leg. Veterinär

Anna Wildensjö

Föräldraledig

Anna W

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg