Evidensia erbjuder videosamtal med veterinär

Trygg vård för ditt djur bara ett videosamtal bort

Evidensia-appen är en digital veterinärklinik där du tryggt och enkelt kan träffa en av våra veterinärer i mobil eller surfplatta på en tid och plats som passar dig. Vi startade tjänsten i februari 2019 med syfte att göra djursjukvård ännu mer lättillgänglig för våra djur och djurägare runt om i Sverige. Evidensia Djursjukvård är en av Sveriges största aktörer inom djursjukvård.

Med ett och samma journalsystem på alla våra kliniker runt om i Sverige kan vi enkelt följa ditt djur genom hela vårdkedjan. Vi kan hjälpa dig med recept, bokning/remiss på någon av våra kliniker eller bistå med råd om hur du behandlar ditt husdjur i hemmet.

Samtliga av våra veterinärer har praktisk erfarenhet från någon av våra kliniker eller djursjukhus och de flesta kombinerar arbetet med Evidensia-appen med kliniskt arbete.

Vår historia

Evidensia startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1400 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Belgien, Irland och Storbritannien. Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.


Hämta appen