Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Min Veterinär erbjuder veterinärbesök via videosamtal

Trygg vård för ditt djur bara ett videosamtal bort

Min Veterinär är en digital veterinärklinik där du tryggt och enkelt kan träffa en av våra veterinärer i mobil, surfplatta eller dator på en tid och plats som passar dig. Vi startade tjänsten i februari 2019 med syfte att göra djursjukvård ännu mer lättillgänglig för våra djur och djurägare runt om i Sverige.

Min Veterinär tillhör Evidensia Djursjukvård som är en av Sveriges största aktörer inom djursjukvård. På våra 65 djurkliniker och specialiserade djursjukhus runt om i  Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering.

Med ett och samma journalsystem på alla våra kliniker runt om i Sverige kan vi enkelt följa ditt djur genom hela vårdkedjan. Vi kan hjälpa dig med recept, bokning/remiss på någon av våra kliniker eller bistå med råd om hur du behandlar ditt husdjur i hemmet.

Samtliga av våra veterinärer jobbar även på någon av våra 65 kliniker.

Varje möte med djur och djurägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.

Vår historia

Evidensia startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1400 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Belgien, Irland och Storbritannien. Evidensia har drygt 1 400 anställda i Sverige och vi tar emot hästar, hundar, katter, gnagare och exotiska djur.

Hämta appen