Din veterinär i Sävedalen

Bokningsvillkor Sävedalens Veterinärklinik

Sävedalens Veterinärklinik Evidensia

Du och ditt djur ska känna er varmt välkomna till Sävedalens Veterinärklinik. Vänligen läs igenom instruktionerna och villkoren noga innan du bokar tid längre ned på sidan. Du kan givetvis också ringa oss för tidsbokning på telefonnummer 031-348 23 00.

På grund av rådande omständigheter får endast en djurägare följa med djuret in på kliniken.

Akuta tider

Vi vill kunna ta emot patienter även med kort varsel och erbjuder därför ett visst antal akuta tider varje dag. Ring oss så gör vi allt vi kan för att snabbt kunna hjälpa dig och ditt djur.

Övriga tider

Det går bra att boka enklare undersökningar och behandlingar via vår onlinebokningsfunktion (se längre ner på denna sida). Om du misstänker att ditt djur behöver få lugnande vid besöket, om du vill komma med mer än ett djur, om du tror ni behöver en längre utredningstid eller om djuret har något av följande problem:

– hälta

– längre period med diarré/kräkning eller allvarlig kräkning/diarré

– hudbesvär så som klåda, kraftig pälsavfall, röda fläckar eller liknande

– flera olika besvär

är du varmt välkommen att boka via telefon (031-348 23 00) istället.

Om ditt djur har något av följande symtom:

– kräkningar

– diarré

– nysningar

– hosta

vänligen lämna djuret utanför och anmäl dig själv i receptionen så försöker vi ordna så att du och ditt djur får komma in på ett rum direkt. Vill du inte lämna ditt djur utanför, ring in till kliniken så kan vi komma ut och ta emot er.

Avbokningsvillkor

Ibland får man förhinder av olika slag och behöver avboka sitt besök. Detta ska göras minst 24 timmar innan det bokade besöket. För att avboka din tid kan du antingen ringa oss på telefonnummer 031-348 23 00 eller maila oss på savedalens.veterinarklinik@evidensia.se. Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras med 500 kr.

Direktreglering

Ibland kan det vara klurigt att ta reda på hur man gör med sitt försäkringsbolag och alla kostnader. Vi erbjuder därför hjälp med direktreglering. Det innebär att vi skickar in underlag för besöket till ditt försäkringsbolag åt dig och du betalar endast för den del försäkringsbolaget inte täcker. Säg till i receptionen om du är intresserad av detta så hjälper vi dig gärna! Var beredd på att det kan förekomma lite väntetid innan vi får svar från ditt försäkringsbolag. Tag gärna med dina försäkringspapper vid besöket.

En avgift på 170 kr för direktreglering tillkommer

Våra recensioner

5

Fin klinik.Fantastisk personal med fint bemötande. Tog väl hand om katterna och visade fin omtanke! Tack!

5

Ni är bäst !

5

Nöjd katt - nöjd matte. Mycket trevlig personal och fin klinik.

4

Fint och trevligt bemötande både av oss och hunden o bra information om vad dom ska göra med hunden Elsa

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Pernille

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Pernille

Klinikchef

Pernille tog veterinärexamen vid SLU i Uppsala 2010. Hon har tidigare arbetat på Södra Djursjukhuset i Stockholm, på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg och på Norra Djurakuten. Hon är extra intresserad av medicinska utredningar, intensivvård och behandling av hundar och katter med diabetes.
Läs mer om Pernille
Bert-Jan

Specialist i hundens och kattens sjukdomar

Bert-Jan

Leg. Veterinär

Bert Jan tog veterinärexamen vid Utrecht University 1997. Han arbetade på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg 2003-2021. Han arbetar nu på Sävedalens Veterinärklinik, på Göteborgs Djursjukhus i Mölnlycke samt centralt för Evidensia Djursjukvård. Han besitter djupa kunskaper inom invärtesmedicin, akut- och intensivvård samt ultraljudsdiagnostik.
Läs mer om Bert-Jan
Louise Björnhede

Louise

Leg. Veterinär

Louise tog veterinärexamen vid SLU i Uppsala 2011. Hon har tidigare arbetat på Smådjurskliniken, Aleveterinären och på Västra Djursjukhuset. Hon har ett extra intresse för kirurgi och odontologi. 
Läs mer om Louise
Lovisa

Lovisa

Leg. Veterinär

Lovisa tog examen 2013 vid University of Veterinary Medicine i Budapest, Ungern. Hon har tidigare arbetat på Blå Stjärnans Djursjukhus Göteborg, Norra Djurakuten och Evidensia Djursjukhuset Göteborg. Lovisa är särskilt intresserad av odontologi, dermatologi och polikliniskt arbete
Läs mer om Lovisa
Våra medarbetare

Facebook inlägg