Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Kullabygdens Smådjursklinik

bred kompetens, personligt bemötande

Idag: 08:00–17:00

Om Kullabygdens Smådjursklinik

Vi startade redan 2000 och vi som arbetar på den väletablerade smådjurskliniken har tillsammans en bred kompetens och mångårig erfarenhet av kvalificerad djursjukvård och vi vill kombinera denna med den lilla klinikens personliga bemötande!

På kliniken hjälper vi dig med både rådgivning och mer avancerade undersökningar och behandlingar. Vi värdesätter alla våra kunder och tar oss tid att lyssna och vi vill att du med förtroende ska kunna vända dig till oss för:

 • Veterinärkonsultation
 • Kirurgi
 • Medicinska utredningar och behandlingar
 • Allergiutredningar
 • Hudproblem
 • Ultraljudsundersökningar
 • Röntgen
 • Laboratorieundersökningar
 • Kostrådgivning
 • Beteendeutredningar m.m
 • Tand – vårt tandvårdspaketet gäller både hund och katt och det inkluderar tandröntgen, narkos, tandstenstagning, polering & framtagande av behandlingsplan ihop med veterinären.
  Vi rekommenderar först en Gratis tandkoll där du och ditt djur träffar tandveterinären som lyssnar på hjärtat inför narkosen och gör en enklare tandkoll.
  Välkommen att BOKA ONLINE eller ring oss: 042-34 21 00

 

Tandvård för våra djur är vi speciellt specialiserade på, det är ett område som vuxit enormt de senaste åren. Vår kunskap och förståelse kring våra djurs tänder ökar hela tiden och vi vill hänga med i utvecklingen! Vi har ett duktigt tandvårdsteam som gått utbildningar och som dagligen arbetar med tandundersökningar och tandoperationer. Läs mer om hur en professionell tandrengöring går till här.

Vi utför de flesta mjukdelsoperationerna som bland annat kastrationer (hund, katt, hankanin), hudtumörer, juvertumörer och även akuta operationer i mån om resurser och tid såsom livmoders inflammation, kejsarsnitt mm. Då vi har veterinärer som har kirurgi som specialintresse arbetar vi med kontinuerlig vidareutbildning för att hela tiden kunna utföra fler operationer enligt de senaste rönen.

AKTUELLT

– Kennelhosta – läs mer på vår länk:
https://evidensia.se/djurvardguiden/kennelhosta-hund/

– Nya rutiner kring ledröntgen hos hund: 
Vi är anslutna till Svenska Kennelklubbens nya e-tjänst SKK Röntgen. Om du ska röntga din hunds höft- och/eller armbågsleder för gradering enligt SKKs normer behöver du följa SKKs nya rutiner.

Innan bokning av röntgentid hos veterinär ska du först beställa avläsningen hos skk.se. Läs mer och hur du går tillväga här: TRYCK HÄR

Välkommen att boka besöket hos oss efteråt på 042 – 34 21 00 eller online: BOKA HÄR

Vi ses!