vårdavdelning veterinär göteborg

Vårdavdelningen hos Göteborgs Djursjukhus

Ibland kan ditt djur behöva ytterligare vård som sträcker sig utöver ett poliklinikbesök, och kan då komma att behöva skrivas in för sjukhusvård. På vår vårdavdelning arbetar veterinärer, legitimerade djursjuksköterskor och djurvårdare dygnet runt för att alla patienter skall få den vård de behöver. De kan vara allt ifrån lite magont till livsavgörande behandlingar på intensivvårdsavdelningen.

Idag: 07:00 ­- 00:00

Butiken vardagar 07:00-21:00
Butiken helger 09:00-17:00

Intensivvårdsavdelning

Vår intensivvårdsavdelning är utrustad med övervakningsmöjligheter som gör det möjligt att konstant observera kritiskt dåliga patienter från flera håll i sjukhuset. Detta gör att du som djurägare kan känna dig lugn och veta att flera avdelningar har tillsyn över ditt djur samtidigt. Eftersom intensivvårdsavdelningen är lokaliserad i mitten av sjukhuset, har vi stora möjligheter att följa alla kliniska parametrar noga och agera snabbt vid behov.


Infektionsavdelning

För patienter med misstänkt smittosamma sjukdomar har vi en infektionsavdelning som är isolerad från resten av sjukhuset. Där finns samma möjligheter till vård som på den icke-smittosamma vårdavdelningen, och patienterna huseras där i helt separata rum. Detta gör det möjligt för personalen att bibehålla en hög hygienstandard och eliminerar risken för korskontaminering mellan patienter. Har du ett djur där du eller vi misstänker en smittosam sjukdom eller virusinfektion, kan du komma att bli hänvisad till vårt besöksrum på infektionsavdelningen, då detta ej är i kontakt med övriga patienter.


Patientronder

Alla patienter diskuteras noga av flera veterinärer och sköterskor dagligen i så kallade patientronder. Då är det ett större team som alla använder just sin specialistkunskap för att komma fram till den bästa möjliga planen för alla individuella patienter.


Katt- och hundavdelningar

Både vårdavdelningen, infektionsavdelningen och intensivvårdsavdelningen är uppdelade i katt- och hundavdelningar. Detta är i enhet med vårt arbete i att bli en ”fear free” och ”feline friendly” klinik (FFC). Katter och hundar huseras på bra avstånd från varandra, så att katterna varken kan höra eller känna doften av hundarna. Vi använder oss utav kattvänliga arbetssätt i all hantering av katter, samt feromonbehandling vid stress och oro. Vi har även helt egendesignade kattslott som är specialbyggda endast för vårt sjukhus. Där kan katterna både sitta på en höjd och se ut, samt gömma sig i ett litet krypin. För närvarande har vi en veterinär med specialintresse utav ”Fear Free Practice”, och en legitimerad djursjuksköterska som läser till att bli specialiserad kattsköterska. En rädslofri upplevelse är självklart lika viktigt för alla katter och hundar som besöker oss.


Våra recensioner

Charlotte Nilsson

5

Kommer in med min katt med återkommande magproblem. Yandira mendosa tar emot oss med otrolig empati (mot både mig och min katt) på jourtid söndag kväll. Försöker rädda situationen utefter mitt oförsäkrade tillstånd. Det har funkat förr, men det var dags att gå till botten, dan efter. Trevlig empatisk personal. Fint bemötande rakt igenom, skratt, lättsamt, fint. Har sökt många gånger men nu äntligen fick jag gå till botten med min katts magproblem, som varken är cancer eller njurar (som tidigare föreslagits), utan nån form av katt-ibs som kan medicineras. Tack ❤️

Susanne Rudberg

5

Vilken fantastisk personal med proffsigt bemötande från första samtalet till utskrivningen. Akut tarmoperation, ingen veterinär som hade öppet i Värmland. Är så tacksam att ni tog emot oss. Sally (drever) mår alldeles utmärkt ,ärret ser snyggt ut. Veterinär Jakob gjorde ett suveränt jobb. Bugar och bockar av tacksamhet Sally hälsar till er alla. Familjen Rudberg Säffle.

ronald kuhse

5

Vi var där idag med våran hund blue vi och han tyckte det var jätte bra och underbar bemötande tack från oss

Anki Rydholm

5

Vår lilla dvärgschnauzer fick akut pyometra med vätska i buken, låga vita blodkroppar och dåligt allmäntillstånd. Fantastisk veterinär som, trots inga akuta operationstid, ordnade så hon kunde opereras snabbt. Med detta fantastiska bemötande både vi och hunden fick så släppte den värsta stressen, man kände att hon skulle få bra vård. Vi är så tacksamma för all hjälp och väntar nu på att lilla Agnes ska bli pigg igen.

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Butiken vardagar 07:00-21:00
Butiken helger 09:00-17:00
Helgdagar och andra öppettider

Djursjukhuset

 • Måndag
  07:00 ­- 00:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 00:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 00:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 00:00
 • Fredag
  07:00 ­- 00:00
 • Lördag
  09:00 ­- 00:00
 • Söndag
  09:00 ­- 00:00

Butiken

 • Måndag
  07:00 - 21:00
 • Tisdag
  07:00 - 21:00
 • Onsdag
  07:00 - 21:00
 • Torsdag
  07:00 - 21:00
 • Fredag
  07:00 - 21:00
 • Lördag
  09:00 - 17:00
 • Söndag
  09:00 - 17:00

Facebook inlägg