vårdavdelning veterinär göteborg

Vårdavdelningen hos Göteborgs Djursjukhus

Ibland kan ditt djur behöva ytterligare vård som sträcker sig utöver ett poliklinikbesök, och kan då komma att behöva skrivas in för sjukhusvård. På vår vårdavdelning arbetar veterinärer, legitimerade djursjuksköterskor och djurvårdare dygnet runt för att alla patienter skall få den vård de behöver. De kan vara allt ifrån lite magont till livsavgörande behandlingar på intensivvårdsavdelningen.

Intensivvårdsavdelning

Vår intensivvårdsavdelning är utrustad med övervakningsmöjligheter som gör det möjligt att konstant observera kritiskt dåliga patienter från flera håll i sjukhuset. Detta gör att du som djurägare kan känna dig lugn och veta att flera avdelningar har tillsyn över ditt djur samtidigt. Eftersom intensivvårdsavdelningen är lokaliserad i mitten av sjukhuset, har vi stora möjligheter att följa alla kliniska parametrar noga och agera snabbt vid behov.


Infektionsavdelning

För patienter med misstänkt smittosamma sjukdomar har vi en infektionsavdelning som är isolerad från resten av sjukhuset. Där finns samma möjligheter till vård som på den icke-smittosamma vårdavdelningen, och patienterna huseras där i helt separata rum. Detta gör det möjligt för personalen att bibehålla en hög hygienstandard och eliminerar risken för korskontaminering mellan patienter. Har du ett djur där du eller vi misstänker en smittosam sjukdom eller virusinfektion, kan du komma att bli hänvisad till vårt besöksrum på infektionsavdelningen, då detta ej är i kontakt med övriga patienter.


Patientronder

Alla patienter diskuteras noga av flera veterinärer och sköterskor dagligen i så kallade patientronder. Då är det ett större team som alla använder just sin specialistkunskap för att komma fram till den bästa möjliga planen för alla individuella patienter.


Katt- och hundavdelningar

Både vårdavdelningen, infektionsavdelningen och intensivvårdsavdelningen är uppdelade i katt- och hundavdelningar. Detta är i enhet med vårt arbete i att bli en ”fear free” och ”feline friendly” klinik (FFC). Katter och hundar huseras på bra avstånd från varandra, så att katterna varken kan höra eller känna doften av hundarna. Vi använder oss utav kattvänliga arbetssätt i all hantering av katter, samt feromonbehandling vid stress och oro. Vi har även helt egendesignade kattslott som är specialbyggda endast för vårt sjukhus. Där kan katterna både sitta på en höjd och se ut, samt gömma sig i ett litet krypin. För närvarande har vi en veterinär med specialintresse utav ”Fear Free Practice”, och en legitimerad djursjuksköterska som läser till att bli specialiserad kattsköterska. En rädslofri upplevelse är självklart lika viktigt för alla katter och hundar som besöker oss.


Våra recensioner

Kicki Vennberg

5

Fantastiskt bemötande av min Leiah när hon fick en akut njurskada dagen före julafton, snabb behandling och mycket kunnig personal gjorde henne snabbt piggare. Fick stanna två nätter för uppföljning. Nu hemma o myser med sin kompis. Tusen tack för all hjälp

sofia pippi lindberg

4

Jättebra bemötande och kunnig personal! Tod sig tid att prata och lyckades matcha in alla prover på ett och samma besök. Stort plus! Taki som hatar att bli rakad på magen uttryckte tydligen inga svordomar eller någon rak höger till veterinären! Perfekt! Hon som tog blodprov på taki lyckades på första försöket! (Taki kan vara lite krånglig). Stjärnan som saknas för full pott är pga priset mot när man jämför mot andra veterinärer i området. Men dock så är det stort och de har maskinerna som krävs, samt kunnig personal, så jag värderar priset som överkomligt. Taki kommer att återkomma och fortsätta sin behandling här. Rekommenderas!

Susanne Rudberg

5

Vilken fantastisk personal med proffsigt bemötande från första samtalet till utskrivningen. Akut tarmoperation, ingen veterinär som hade öppet i Värmland. Är så tacksam att ni tog emot oss. Sally (drever) mår alldeles utmärkt ,ärret ser snyggt ut. Veterinär Jakob gjorde ett suveränt jobb. Bugar och bockar av tacksamhet Sally hälsar till er alla. Familjen Rudberg Säffle.

Camilla B

5

Tack för ert tålamod och proffsighet när vi famlade i mörkret efter svar när vår irländska setter Madicken drabbades av en mycket ovanlig autoimmun sjukdom som förmodligen ingen hade hittat om vi inte träffat på en super duktig vet. ( dr House)😃hos er i Mölnlycke. Nu mår vår vän toppen och har fått livet tillbaka. Hälsningar från Madicken med Familj💕

Baserat på recensioner från Google

Djursjukhuset

 • Måndag
  07:00 - 00:00
 • Tisdag
  07:00 - 00:00
 • Onsdag
  07:00 - 00:00
 • Torsdag
  07:00 - 00:00
 • Fredag
  07:00 - 00:00
 • Lördag
  09:00 - 00:00
 • Söndag
  09:00 - 00:00
 • Butiken

 • Måndag
  07:00 - 21:00
 • Tisdag
  07:00 - 21:00
 • Onsdag
  07:00 - 21:00
 • Torsdag
  07:00 - 21:00
 • Fredag
  07:00 - 21:00
 • Lördag
  09:00 - 17:00
 • Söndag
  09:00 - 17:00
 • Facebook inlägg