Djursjukhuset Göteborg förtroende, kompetens och kvalitet
Idag: 07:00–00:00

Välkommen till Djursjukhuset Göteborg!

Välkommen Djursjukhuset Göteborg

Ordinarie öppettider                                                                                                                                                                                                                                                                                                Måndag – fredag 07:00 – 21:00

Akutmottagning                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Måndag – fredag  21:00 – 00:00
Lördag – söndag  09:00 – 00:00

Butiken                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Måndag – fredag 08:00-18:00 Lördag 10:00-14:00

Ring alltid 031-214040 innan ni kommer på akutmottagningen.

 

Aktuellt

December kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben

Under December får våra klubbmedlemmar sju exklusiva erbjudanden.

Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben

Kostnadsfri knölkoll

Boka tid för knölkoll!

Har du upptäckt en knöl på ditt djur och är orolig? Många knölar är ofarliga, men det är alltid viktigt att undersöka dem. Den 25-26 Oktober kan du boka en tid hos oss för en kostnadsfri knölkoll där vi undersöker ditt djur för att se om operation är nödvändig eller inte.

Förutom själva undersökningen, ställer vi även frågor till dig som ägare. Därför är det viktigt att du håller koll på knölar för att se om de växer snabbt eller om din hund eller katt besväras av dem. Efter kollen diskuterar vi tillsammans för att komma fram till hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

Boka här ;https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-goteborg/boka/
Ring och boka tid 031-21 40 40

Nu har vi startat vår Onlinebokning!

En rad tjänster och behandlingar går nu att boka direkt på vår hemsida. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

till onlinebokningen

Vi förändrar för att hjälpa ditt djur

Från och med 1/4 kommer vår öppna mottagning att förändras och blir istället en akutmottagning. En akutvårdsavgift på 300 kr utöver ordinarie konsultationsarvode kommer att tas ut i samband med dessa besök.

Tänk på att vissa försäkringsbolag kan välja att inte ersätta denna avgift. Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller för ditt djur.