Djursjukhuset Göteborg förtroende, kompetens och kvalitet
Idag: 07:00–00:00

Välkommen till Djursjukhuset Göteborg!

Välkommen Djursjukhuset Göteborg

Ordinarie öppettider                                                                                                                                                                                                                                                                                                Måndag – fredag 07:00 – 21:00

Akutmottagning                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Måndag – fredag  21:00 – 00:00
Lördag – söndag  09:00 – 00:00

Butiken                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Måndag – fredag 08:00-18:00 Lördag 10:00-14:00

Ring alltid 031-214040 innan ni kommer på akutmottagningen.

 

Aktuellt

Den 23 november är inte vilken fredag som helst. Det är Black Friday och därmed en alldeles extra bra dag för dig som djurägare och klubbmedlem i Evidensia Plus.

Under hela dagen får du 20% rabatt på foder. Välj bland frisk- eller veterinärfoder, stor eller liten förpackning, torr- eller blötfoder, valp- eller seniorfoder osv. Här finns något för alla. Till och med foder till djur med allergier och/eller andra liknande åkommor som kräver specialanpassat foder.

Varmt välkommen till oss!

*Erbjudandet gäller endast klubbmedlemmar som köper foder till ordinarie pris under butikens öppettider den 23/11-2018 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

 

Kostnadsfri knölkoll

Boka tid för knölkoll!

Har du upptäckt en knöl på ditt djur och är orolig? Många knölar är ofarliga, men det är alltid viktigt att undersöka dem. Den 25-26 Oktober kan du boka en tid hos oss för en kostnadsfri knölkoll där vi undersöker ditt djur för att se om operation är nödvändig eller inte.

Förutom själva undersökningen, ställer vi även frågor till dig som ägare. Därför är det viktigt att du håller koll på knölar för att se om de växer snabbt eller om din hund eller katt besväras av dem. Efter kollen diskuterar vi tillsammans för att komma fram till hur vi kan hjälpa ditt djur på bästa sätt.

Boka här ;https://evidensia.se/klinik/evidensia-djursjukhuset-goteborg/boka/
Ring och boka tid 031-21 40 40

Nu har vi startat vår Onlinebokning!

En rad tjänster och behandlingar går nu att boka direkt på vår hemsida. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

till onlinebokningen

Vi förändrar för att hjälpa ditt djur

Från och med 1/4 kommer vår öppna mottagning att förändras och blir istället en akutmottagning. En akutvårdsavgift på 300 kr utöver ordinarie konsultationsarvode kommer att tas ut i samband med dessa besök.

Tänk på att vissa försäkringsbolag kan välja att inte ersätta denna avgift. Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller för ditt djur.

November kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. 

Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Till alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben!

Som kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Välkommen att registrera dig!

Till kundklubben