Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Vi som jobbar på Djurkliniken Västerås

Medarbetare på Djurkliniken Västerås

På Evidensia Djurkliniken Västerås jobbar kunniga och omtänksamma veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare som alltid har ditt djurs bästa i fokus.

Vi som jobbar på djurkliniken

Eva Lund

Leg. Djursjukskötare

Eva Lund

Klinikchef

Kombinationen djur och människor är otroligt givande speciellt när man gillar djur, att träffa nya människor och få hjälpa dom att må bättre. Mig hittar man oftast på operationsavdelningen men ni kan även se mig jobba på alla dom övriga avdelningarna som finns på kliniken och förstås en del vid skrivbordet. Fritiden innehåller mycket amerikansk fotboll, styrketräning och hundpromenader med mina frallor i skog och mark. Jag bor på en gård ute på landet med min familj. Jag har jobbat med djursjukvård i mer än 25 år och det är fortfarande det bästa jobb jag vet.
Läs mer om Eva
Sara Pettersson

Leg Veterinär

Sara Pettersson

Chefsveterinär

Jag tog min veterinärexamen här i Sverige 2006 och har sen dess jobbat på flera mindre kliniker och Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm. Jag började här på Evidensia Djurkliniken Västerås i januari 2019 och trivs fantastiskt bra! Jag är en riktig allmänpraktiker som är intresserad av det mesta även om hjärtat klappar lite extra för katter och internmedicin. Just nu jobbar jag mycket med tandsjukdomar på hund och katt vilket är både utmanande och väldigt givande. Fritiden spenderar jag helst utomhus i trädgården eller skogen tillsammans med familj, hundar och scouter. Att mysa med en stor kopp te är också härligt!
Läs mer om Sara
Camilla Eklundh

Camilla Eklundh

Leg. Veterinär

Imad Alrifae

Imad Alrifae

Leg. Veterinär

Isabelle Brown

Isabelle Brown

Leg. Veterinär

Marja Sjölund

Marja Sjölund

Leg. Veterinär

Teresia Biderstål

Teresia Biderstål

Leg. Veterinär

Andreas Ask

Andreas Ask

Leg. Djursjukskötare

Jag har arbetat i branschen sedan 2006 och tog min djursjukskötarlegitimation 2013. Jag har tidigare arbetat på Specialist Djursjukhuset Strömsholm. Därefter var jag med och startade Vettris här i Västerås där jag arbetade i 6 år och nu är jag här på Djurkliniken Västerås . Jag arbetar främst på operationsavdelningen men syns även ute på polikliniken.  Min fritid spenderas främst med min familj men försöker även hinna med lite fotboll och golf.  
Läs mer om Andreas
Anja Temdahl

Anja Temdahl

Leg. Djursjukskötare

Jag har jobbat inom djursjukvården sedan 2008 och blev legitimerad djursjukskötare 2010.  Jag har jobbat både på djursjukhus och mindre klinik innan jag hamnade här i Västerås.Mitt specialintresse är narkos och jag jobbar därför oftast på operationsavdelningen. Jag brinner lite extra för katter och att göra deras besök på kliniken så bra som möjligt. Fritiden spenderar jag gärna på utflykt i skogen med familjen.
Läs mer om Anja
Cecilia Eriksson

Cecilia Eriksson

Leg. Djursjukskötare

Arbetat inom djursjukvården sedan 2006, tog min legitimation som djursjukskötare 2014. Jag finns oftast på polikliniken, laboratoriet eller operationsavdelningen. Fritiden spenderas med familjen och med träning, gärna på spinning cykeln eller yogamattan. Hemma på landet finns en portugisisk vattenhund och en huskatt.
Läs mer om Cecilia
Hannah Ling

Hannah Ling

Leg. Djursjukskötare

Jag började jobba inom djursjukvården och på Djurkliniken Köping år 2005 som sköterska och sedan 2017 har jag  även jobbat som klinikchef i Köping.   På fritiden umgås jag med min familj och mina vänner. Jag drömmer om att flytta in i ett stort hus ute på landet, gärna i närheten av en liten sjö.
Läs mer om Hannah
Jenny Strand

Jenny Strand

Leg Djursjukskötare

Lena Bölenius

Lena Bölenius

Leg. Djursjukskötare

Emelie Sipilä

Emelie Sipilä

Djurvårdare utökad nivå

Jag har varit på kliniken sen 2016 och jobbar som djurvårdare på utökad nivå. Mig hittar man som mest i receptionen med ett headset på huvudet, men ibland är jag även ute på golvet och assisterar veterinärerna. Mitt stora ansvarområde på kliniken är butiken. Så har ni några frågor eller funderingar om butiken eller sortimentet, tveka inte att fråga mig! På fritiden går mycket tid åt mitt stora intresse som är hundar. Jag tränar och tävlar med mina två springer spanieltikar Nessie och Melody. Inom bland annat lydnad, nosework, spår och apportering. I hemmet finns också lilla katten Leelo. att få jobba med både människor och djur, det bästa av två världar
Läs mer om Emelie
Jessie Assarsson

Jessie Assarsson

Djurvårdare Nivå 3

Sandra Jansson

Tjänstledig

Sandra Jansson

Djurvårdare Nivå 3

Mig hittar ni främst i receptionen och på polikliniken. Jag började som praktikant inom djursjukvården när jag gick sista året på gymnasiet. Efter studenten våren 2017 har jag arbetat som djurvårdare på utökad nivå på djurkliniken i Västerås. Min lediga tid tycket jag om att spendera tillsammans med mina hundar på långa promenader.
Läs mer om Sandra