Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Roslagstull

kliniken där alla sällskapsdjur är välkomna

Idag: 07:00–20:00

Inför besöket på Djurkliniken Roslagstull.Tidsbokning

För bästa service rekommenderar vi att du ringer och bokar tid. Vi har tidsbeställd mottagning måndag-fredag. (Obs! Vi kan för tillfället ha avvikande öppettider pga begränsat med personal) Se våra tider här»

Behöver du köpa något från kliniken till ditt djur eller behöver du hjälp på annat sätt men tvekar på att komma in p.g.a smittorisker med Corona? Då kan vi hjälpa till med att komma ut till Er på gatan (Valhallavägen). Betalning kan ske med Klarna via din mobiltelefon som du behöver ha med dig (och mobilt BankID). Ring oss så hjälper vi dig gärna!

Besök kvällstid samt akut sker mot förhöjd besöksavgift.
För pris se prislista»

 Ta med:

  • Giltigt försäkringsbesked
  • Legitimation
  • Om djuret dricker eller kissar mycket ska du försöka ta med ett färskt urinprov

Tänk på:

  • Om din hund hostar, kräks eller har diarré, låt den vänta utanför på grund av smittorisken
  • Om det kan bli aktuellt med blodprovstagning bör en hund eller katt vara svulten sedan 12 timmar
  • Övriga djurslag ska oftast inte svältas lika länge, tala med sköterskan om detta i samband med tidsbeställningen

Att resa med djur

Vid utlandsresa är det viktigt att djuret har alla nödvändiga pappershandlingar och vaccinationer. Kraven på vilka vaccinationer och pappershandlingar som behövs varierar mellan olika länder. Det är därför viktigt att ni själva tar kontakt med respektive ambassad för att få information om vilka krav som ställs i just det landet.

Akutmottagning

Vi har i undantagsfall möjlighet att ta emot akutfall till en extra avgift. Kontakta dock alltid kliniken innan du kommer till oss. Främst riktar vi vår akutverksamhet till exotiska djur, som snabbt kan behöva vård i samband med många sjukdomar. Exempelvis är en kanin som inte ätit på 24 timmar ett akutfall.

Väntetiden för akutfall kan variera mycket beroende på belastning.

Avbokning

Om- och avbokningar kan inte göras via mail.
Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad undersöknings- eller operationstid. Vi debiterar för sen avbokning eller uteblivet besök.
Avbokning sker endast via telefon, 08-612 57 60

Hitta hit

Djurkliniken Roslagstull ligger centralt belägen på Valhallavägen 12 A nära Roslagstullsrondellen i Stockholm. Goda parkeringsmöjligheter. Kliniken är lätt att nå med bil, buss och tunnelbana.
– T-bana Tekniska Högskolan, uppgång Odengatan.
– Buss 50 Roslagstull samt Buss 4 Odengatan/ Valhallavägen.