Receptionen på Djursjukhuset Sundsvall

Receptionen på Djursjukhuset Sundsvall

Välkommen till receptionen på Djursjukhuset Sundsvall. Här tar vi emot kunder och patienter, besvarar telefonsamtal och hjälper till med frågor om bland annat foder, produkter och fakturor.

Receptionen Djursjukhuset Sundsvall

Anmäl dig i receptionen vid ankomst

När du kommer till oss ska du alltid anmäla dig i receptionen, oavsett om besöket är akut eller om du har en bokad tid. Ditt djur ska alltid vara kopplat eller i bur.

När du ringer oss

Våra veterinärer har oftast inte möjlighet att besvara telefonsamtal med en gång eftersom de är upptagna med patienter större delen av dagen. Om ni har akut behov av att komma i kontakt med en speciell veterinär är det viktigt att ni tydligt framför det önskemålet.

Receptionen Väntrum Djursjukhuset Sundsvall

Kösystem

Vi använder oss av ett kösystem kopplat till en app där du kan se när det är din tur. Det innebär att du kan vänta ute eller i din bil tills det är din tur att komma in. Självklart kan du även vänta i våra fina väntrum och se när det är din tur på nummertavlorna.

Vi som jobbar i receptionen

Här arbetar våra receptionister, men även djurvårdare och ibland djursjukskötare, som alla kan hjälpa dig med bokning av besök, debiteringsfrågor samt lotsa dig till rätt produkter i butiken. Det är också till oss ni vänder er med frågor rörande fakturor eller liknande.

Våra recensioner

5

Otroligt bra bemötande och ställer upp på alla komplicerade krav jag ställde pga mitt ovanligt aggressiva husdjur.5/5 räcker inte. Dom är 10/5.

5

Engelska veterinär jobbar på besta nivå medan resten av personel kan vara problemet. Djursjukhuset det är inte kaffeterri .

5

TUSEN TACK till den underbara natt personalen som hjälpte mig att föda mina valpar när jag inte hade tillräckligt med kraft själv, så fint bemötande och service och hejjarop. Massor med tack till er från Blezz och bebisar och matte.

5

Då min älskade kitti inte kunde andas var jag väldigt glad att ni fanns fast det var helg och kunde få hjälp att förkorta hennes lidande och avsluta detta jordeliv personalen var helt underbara

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Övriga öppettider

Kliniken

 • Måndag
  Öppet dygnet runt
 • Tisdag
  Öppet dygnet runt
 • Onsdag
  Öppet dygnet runt
 • Torsdag
  Öppet dygnet runt
 • Fredag
  Öppet dygnet runt
 • Lördag
  Öppet dygnet runt
 • Söndag
  Öppet dygnet runt

Facebook inlägg