Djursjukhuset Västerort

det lilla djursjukhuset med det stora hjärtat

Idag: 07:00–21:00

Välkommen till din veterinär hos Evidensia Djursjukhuset Västerort

Vård med kompetens och omtanke

Vi på Djursjukhuset Västerort brinner för djurens bästa och vi är inriktade på att ge djur den säkraste och bästa vården vi kan prestera med vår kompetens, erfarenhet och utrustning.

På vår poliklinikavdelning tar vi emot bokade besök och på akutmottagningen tar vi emot akut sjuka djur. De djur som behöver inneliggande vård omhändertas på vår stationärdagsavdelning under våra öppettider. I våra lokaler finns ett välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digitalröntgen och ultraljud. Läs om våra avdelningar här »

Här arbetar veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar, biomedicinsk analytiker, djursjukskötare, djurvårdare och receptionister.

Välkommen till oss!

Kostnadsfri föreläsning om julens faror för hund och katt!

Jul och nyår är högtider då många av våra fyrbenta familjemedlemmar riskerar att bli allvarligt sjuka. Varje år kommer ett flertal hundar och katter in till oss för vård på grund av att de fått i sig nötter, bulldeg, lök, choklad, julblommor, vanligt julpynt eller alldeles för mycket salt och fet julmat. I värsta fall påverkas de så pass att de får livshotande skador.

Det vill vi förstås ändra på genom att bjuda in till en föreläsning där våra kollegor Ellika Selfjord, Leg. Veterinär och Caroline Zethraeus, Djurvårdare, går igenom allt du behöver veta om julens faror, de vanligaste förgiftningarna och olyckorna samt vad du som djurägare kan göra för att förhindra dem. Vi kommer även att prata om skotträdsla och hur man kan förebygga den inför nyår.

Kvällen inleds med fika och föreläsning kl. 18.00 och avrundas sedan med frågestund, rundvandring på djursjukhuset och möjlighet att handla till rabatterade priser i butiken.

Vi har plats för max 25 deltagare så det är först till kvarn som gäller. Boka din plats senast 25/11 genom att ringa 08-36 26 70 eller maila till djursjukhusetvasterort@evidensia.se.

Varmt välkommen!

Nu har vi vinterkampanj!

Från och med den 1 november till och med den 31 december 2019 har vi fina rabatter på lugnande produkter, pälsvård från Espree och lampor från Orbiloc till mörkerpromenaderna!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Nu har vi Klarna!

Nu är det enklare än någonsin betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna.

Läs mer om betalning hos oss

Akutmottagning

Vi har akutmottagning:
Helgfri vardag 8 - 21.
Lördagar 10 - 16.

För akut sjuka djur ring 08 - 36 26 70 och välj alternativ 1.

Läs mer

Konsult i Ultraljudsdiagnostik

Vi erbjuder utökade ultraljudsundersökningar av vår ultraljudsspecialist Lennart Nilsfors. Han har specialkunskaper i hjärtdiagnostik och avelskontroller och är hos oss på Västerort regelbundet.

Lennart har över 30 års erfarenhet av ultraljudsundersökningar och tar emot alla typer av ultraljudsfall, t ex: avelskoll hjärta, njurar, hydrocephalus, dräktighetskontroller, buk, leder och ögon för hund och katt.

Varmt välkomna att boka in er på en tid redan i dag!

Boka en tid

Onlinebokning!

Du kan boka ett flertal av våra behandlingar och tjänster online.
Och det bästa av allt, du kan själv välja fritt bland lediga tider efter en som passar just dig och ditt djur. Prova redan idag!

Onlinebokning

Drop-in

Du vet väl om att vi har drop-in-mottagning för vaccinering, kloklippning och för stygn- och dräntagning måndag-torsdag 9-15?
Gäller inte rabiesvaccination & leptospiros eller 12-veckorsvalpar & kattungar.

Läs mer