Medarbetare på Djurkliniken Mölndal

Medarbetare på Djurkliniken Mölndal

Vi som jobbar på djurkliniken

Joakim Skierus

Joakim

Klinikchef / Leg. Veterinär

Joakim har jobbat på kliniken sedan 2012. Är särskilt intresserad av kirurgi och tänder.
Läs mer om Joakim
Isabelle Schamschula

Isabelle

Chefsveterinär / Leg. Veterinär

Isabelle examinerades år 2000. Hennes intresse är hud, kirurgi och ortopedi. På fritiden tycker hon om att laga mat, greja i trädgården, hålla på med sin orkidéesamling och umgås med familj och husdjur.
Läs mer om Isabelle
default avatar

Bella

Leg. Veterinär

Bella har jobbat hos oss sedan 2020 och är särskilt intresserad av exotic och mjukdelskirurgi. På fritiden är det målning, dans och träning som gäller.
Läs mer om Bella
Amanda Careau Karlsson

Amanda

Leg. Veterinär

Amanda har jobbat hos oss sedan 2023. Hon är särskilt intresserad av hud och tänder. Fritiden spenderas med sambon och deras hund.
Läs mer om Amanda
Cecilia Gåde

Cecilia

Leg. Djursjukskötare

Cecilia har jobbat på kliniken sedan länge. Hon jobbar mest med anestesi och trivs bäst på vår operationsavdelning. Fritiden spenderas i huset på landet.
Läs mer om Cecilia
Andréa Kristoffersson

Andréa

Bitr. Klinikchef / Djurvårdare nivå 3

Andréa har jobbat inom djursjukvården sedan 2013 och gick utbildningen till nivå 3 år 2017. Hon tycker särskilt mycket om anestesi och det administrativa klinikarbetet. På fritiden är det hundträning och familjen som gäller.
Läs mer om Andréa
Jennifer Thorin

Jennifer

Djurvårdare nivå 3

Jennifer har jobbat hos oss sedan 2021 och gick utbildningen till nivå 3 år 2023. Hon tycker det roligaste är att få arbeta med och hjälpa våra patienter. Fritiden spenderas med familj och vänner samt promenader med hunden.
Läs mer om Jennifer
Anna Stenbäck

Anna

Butiksansvarig

Anna har jobbat hos oss sedan 2009. Det roligaste med jobbet är kundkontakten och de varierande arbetsuppgifterna. På fritiden umgås hon gärna med familj och vänner, reser och tränar.
Läs mer om Anna
Jessica Edsand

Jessica

Receptionist

Jessica har jobbat hos oss sedan 2023. Hon tycker kundkontakten är det roligaste med arbetet. Sin fritid spenderar hon med hundträning.
Läs mer om Jessica
Carolina Hanell

Carolina

Djurvårdare utökad nivå / Receptionist

Carolina har jobbat inom Evidensia sedan 2016. Hon tycker det bästa med jobbet är att hjälpa djuren må bättre och djurägarnas tacksamhet. På fritiden tycker hon om att pyssla med krukväxter och hålla på med odling.
Läs mer om Carolina