Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Kållered

personligt bemötande, bred kompetens

Idag: Stängt

Om oss

Evidensia Kållered Om Oss

Vi erbjuder professionell, högkvalitativ och snabb vård utan att tappa den trygga klinikkänslan. Med vår moderna utrustning och kompetenta personal kan vi erbjuda merparten av de undersökningar och behandlingar som ert djur kan behöva inom såväl friskvård som sjukvård.

Evidensia Kållered Om OssVåra veterinärer har lång erfarenhet, är uppdaterade och nästan alla har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Alla våra sköterskor är utbildade kostrådgivare. Sköterskorna går även de på kontinuerliga fortbildningar och utökar och fördjupar ständigt sina kunskaper.

Djurkliniken Kållered, eller Hund & Katt Hälsan som kliniken tidigare hette, startades 1992.

facebook-70x70Följ oss på Facebook

svensk-djursjukvard-90x90Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

Tandvård

Evidensia Kållered Tand

Tandteamet består av Leg veterinärer Lone Ilmo Olsen, Karolina Hagebring samt Leg Djursjukskötare Birgitta Johansson. Tandvård är en mycket viktig del av hälsan för våra hundar och katter. Vill du läsa mer om tandvården vi erbjuder är du välkommen att följa länken nedan eller kontakta oss för en kostnadsfri tandkontroll.

Friskvård och rehab

När det gäller rehabilitering och friskvård hjälper Annika Falkenberg dig och din hund.
Annika är Godkänd Leg. sjukgymnast och arbetar hos oss i tätt samarbete med våra veterinärer. Förutom de medicinska rehabiliteringsfallen är hon även intresserad av friskvård och hundsport. Hennes böcker om massage för din hund mm finns att köpa i vår butik.

 

 

Trim

Ibland är det svårt att hålla ordning på pälsen hos våra långhåriga katter. Behöver du hjälp att få bort tovor, bada eller kamma din katt är du varmt välkommen att boka tid hos oss.