Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Djurkliniken Kållered

personligt bemötande, bred kompetens

Idag: Stängt

Om oss

Evidensia Kållered Om Oss

Vi erbjuder professionell, högkvalitativ och snabb vård utan att tappa den trygga klinikkänslan. Med vår moderna utrustning och kompetenta personal kan vi erbjuda merparten av de undersökningar och behandlingar som ert djur kan behöva inom såväl friskvård som sjukvård.

Evidensia Kållered Om OssVåra veterinärer har lång erfarenhet, är uppdaterade och nästan alla har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Alla våra sköterskor är utbildade kostrådgivare. Sköterskorna går även de på kontinuerliga fortbildningar och utökar och fördjupar ständigt sina kunskaper.

Djurkliniken Kållered, eller Hund & Katt Hälsan som kliniken tidigare hette, startades 1992.

facebook-70x70Följ oss på Facebook

svensk-djursjukvard-90x90Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

Tandvård

Evidensia Kållered Tand

De flesta tandåtgärderna utför våra leg djursjukskötare, men när det behövs mer avancerade ingrepp är det vår tandläkare Lars Hallgren som utför dem.

Friskvård och rehab

När det gäller rehab och friskvård har vi tre välutbildade medarbetare.
Annika Falkenberg är godkänd leg. sjukgymnast och arbetar hos oss med veterinärmedicin för hund. Förutom de medicinska rehabiliteringsfallen är hon även intresserad av friskvård och hundsport. Hennes bok ”Friskvård för hund”, vilken finns att köpa i vår butik. Besök Annikas egen hemsida på www.hundverkstan.se

Annah Mildenstam är diplomerad hundfysioterapeut. Hon träder in bland annat när hunden drabbats av smärta, stelhet, och hälta på grund av bakomliggande skada eller efter operation. Fysioterapeutiska behandlingar samt träningsprogram underlättar för en god läkningsprocess och hunden återfår muskulatur, stabilitet och ökar sin rörelseförmåga.
Läs mer på www.hundenssmartrehab.se

Catharina von Braun har hästskötarexamen på Flyinge, djursjukvårdarexamen Skara SLU, leg djursjukskötare, gymnasielärarexamen inom Djurvård Etolog, rehabilitering och friskvård för häst och hund vid Skara SLU. Hon har undervisat och arbetat inom djurvården i många år och är inriktad på rehabilitering. ReHaby rehabiliterar och friskvårdar ffa häst och hund. Catharina arbetar även med Power Laser Pro.

Trim

Vi har som mål att kunna erbjuda alla smådjursägare allt inom friskvård, sjukvård och rehabilitering. Att sköta sitt djurs päls och klor är också djurvård.
Hos oss erbjuds trimning, klippning, badning och kloklippning för din hund. Även katter tas emot.