Djurkliniken Analysen Örebro

Personligt bemötande och bred kompetens

Idag: 08:00–17:00

Mottagning/poliklinik

poliklinik analysen örebro evidensia

På polikliniken finns flera mottagningsrum där veterinär och djursjukvårdare samarbetar. Här är du som djurägare alltid med.
Här sker allt från vaccineringar, chipmärkningar och kloklippning till undersökningar av akuta fall och skador samt olika medicinska utredningar.
Vi gör vårt bästa för att hålla tiderna, men ibland kan det bli väntetider om något akutfall av olycka eller sjukdom måste gå före.

Hudmottagning

Hud Team Analysen Örebro

Vårt Hud-Team består av Stina, Majda och Friederike.

Här på Djurkliniken Analysen Örebro arbetar specialutbildad personal med klådutredningar både på hund och katt. Klåda är ett symptom som ofta är frustrerande både för djuret och dess ägare. För att ställa korrekt diagnos krävs ett metodiskt arbete och behandlingen anpassas för varje individ och följs upp regelbundet. Läs mer om hudutredningar»

 

 

Reproduktionsavdelning

Vi hjälper till med spermaprover för bedömning av fruktsamhet hos hanhundar och hankatter och gynekologisk undersökning av tikar och honkatter för utredning av misstänkt ofruktsamhet. På Djurkliniken Analysen Örebro finns veterinär specialkompetens i dessa frågor, samt AI-kompetens för hund och katt, vilket innebär behörighet att utföra inseminationer och spermasamlingar. Kontakta oss så fort din tik börjar löpa, så vi hinner boka in en passande tid, om du vill undersöka din tik för att hitta optimal parnings/inseminationsdag.