Djurkliniken Analysen Örebro

Personligt bemötande och bred kompetens

Idag: 08:00–17:00

Djurkliniken Analysen Örebro

Djurkliniken med det personliga bemötandet och breda kompetensen. Hos oss ska varje djur och djurägare känna sig sedd, trygg och väl omhändertagen.

Analysen Örebro Seniorkoll

I spetsen för teamet som arbetar på djurkliniken finns chefsveterinär Anna Arvill som är auktoriserad ögonlysare och har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Teamet består av mycket kompetenta sköterskor och veterinärer som garanterat kan ge dig och ditt djur den allra bästa vården.

Djurkliniken erbjuder kirurgi, medicinska utredningar, tandvård, sjukgymnastik, och profylaktisk vård. Vi har extra kompetens gällande tandvård, ögonsjukdomar, ultraljud, reproduktion, gnagare samt hud och allergier.

Varmt välkommen till oss!

Vi har tider tillgängliga med kort varsel- ring oss på morgonen så gör vi vårt bästa för att hitta en tid till dig samma dag.

 

Aktuellt

Invigningsfest 28 maj

Nu inviger vi vår nybyggda klinik på Skäpplandsgatan 1. Precis som tidigare kommer vi att erbjuda förstklassig frisk- och sjukvård för ditt djur men nu i toppmoderna lokaler med separata väntrum för katt och hund, lättillgänglig parkering och naturområden där du kan rasta ditt djur.

Kom och fira med oss kl. 13-17 den 28 maj!
• 20% rabatt på foder från Royal Canin och Hill´s™*
• 50% rabatt på kattsand från Odour Lock*
• Goodiebags till de 30 först betalande kunderna (värde ca: 200 kr).
• Kl. 13-17 finns representant från Royal Canin på plats.
• Kl. 15-17 finns möjlighet att träffa veterinär för kostnadsfri hälsokoll.
• Kl. 15-17 rundvandring på kliniken och tipspromenad med fina priser.

Vi bjuder självklart på fika under hela dagen.

Varmt välkomna!

*Gäller på ordinarie priser så långt lagret räcker t o m 31/5 och kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

ÄNNU MER TANDVÅRD I VÅRA NYA LOKALER!

Den 13 maj inviger vi vår nybyggda klinik på Skäpplandsgatan 1. Precis som tidigare kommer vi att erbjuda förstklassig frisk- och sjukvård för ditt djur men nu i toppmoderna lokaler med separata väntrum för katt och hund, lättillgänglig parkering och naturområden där du kan rasta ditt djur.

Alla i personalen följer och i samband med flytten har vi satsat lite extra på vår tandvårdsavdelning. Med ett extra tandrum ser våra kunniga tandveterinärer Anna, Stina och Dimokratia fram emot att kunna hjälpa ännu fler tandpatienter.

I tandpaketet har vi inkluderat narkos, dentalröntgen, klinisk undersökning, professionell tandrengöring samt framtagande av behandlingsplan. För oss är det självklart att erbjuda röntgen eftersom cirka 60% av tanden ligger dold i käkbenet. Med röntgen minimerar vi risken för oupptäckt och smärtsam problematik hos ditt djur.

Är du osäker på om tandpaketet är nödvändigt för just ditt djur så erbjuder vi även en helt kostnadsfri tandkoll med grundlig undersökning av mun, tänder och tandkött. Dock utan röntgen.
Hjälp din hund eller katt att få friskare tänder!

Ring 019-127 000 för bokning av Evidensias tandvårdspaket eller boka kostnadsfri tandkoll online på evidensia.se.

*Gäller 13/5-28/6-2019 och utförs i våra nya lokaler på Skäpplandsgatan 1. Ord. pris tandpaket hund 2 995 kr och ord. pris tandpaket katt 1 940 kr inkl. dental röntgen.

Min Veterinär - Nu kan du träffa Evidensias veterinärer även i mobilen!

Är du osäker på om du behöver åka in eller inte? Nu kan du enkelt och tryggt träffa våra veterinärer i mobilen, surfplattan eller datorn på en tid och plats som passar dig.
Du får pengarna tillbaka om du behöver åka in.

Ladda ner vår app och boka din tid idag

Läs mer

Försommarkampanj

Från och med den 1 maj till och med den 30 juni 2019 har vi 20% på utrustning för häst och hund, 15% på utvalda foder och 25% på hudvård för valpar, kattungar och hästar.

Till produkterna

Nu kan du boka en tid hos oss online!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och ditt djur.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Till Onlinebokningen

Nu kan du beställa e-recept online

Om du behöver recept på till exempel avmaskningsmedel eller fästingprofylax till din hund eller katt så kan du skicka en förfrågan via vår hemsida.

Du kan också använda formuläret för att önska förlängning av ett recept om ditt djur står på långtidsbehandling för tex ledproblem, förutsatt att ni följer upp djurets hälsotillstånd och behandling regelbundet på kliniken.

Du finner formuläret och mer information nedan.

Till formuläret