Tand - Veterinärkliniken Limhamn

Tandavdelningen Veterinärkliniken Limhamn

Idag: 08:00 ­- 17:00

Akut öppettider

Tandavdelningen

Våra husdjur kan precis som vi få problem med tänderna och det kan göra lika ont för dem som för oss. Tyvärr är tandsten, inflammerat tandkött, tandlossning, avslagna tänder, tand resorption och bettfel vanligt förekommande hos våra katter och hundar.

I flera fall upptäcks inte tandskador, såsom tandlossning, tandfrakturer och karies, samtliga mycket smärtsamma för djuren, innan en grundlig undersökning, inkluderad tandröntgen, gjorts. Därför erbjuder vi förebyggande tandvård och kan ge dig råd och tips som ger ditt djur en bättre munhälsa.

Hos oss på Veterinärkliniken Limhamn Evidensia finns ett tandteam med veterinär och djursjukvårdare. 

Vi utför tandåtgärder med utgångspunkt från Evidensias tandvårdspaket som inkluderar professionell tandrengöring, grundlig klinisk undersökning av tänderna och munhålan i narkos samt dentalröntgen.

Alla åtgärder som gäller tänder utförs på vår klinik med modern gasnarkos. Innan narkosen undersöker en veterinär ditt djur för att göra en bedömning av allmäntillståndet samt lyssna på hjärta och lungor. För djur äldre än 7 år rekommenderar vi ett blodprov innan narkos. Kroppen börjar bli gammal och de inre organen kan ha nedsatt funktion, även om det inte märks i djurets vardag.

Du lämnar in ditt djur på morgonen och det är viktigt att din hund eller katt inte ätit efter kl. 22.00 kvällen före sövning (gäller vuxna djur). Vatten ska stå framme hela tiden. Vid behov får ditt djur smärtstillande behandling både under och efter sin tandbehandling.

Våra recensioner

Louise Waern

5

Älskar! Alla jag mött som jobbat på evidensia är så himla fina och hjälpsamma! Får alltid bäst hjälp och service här när min katt inte mår toppen ❤️🐈

Michael Österlind

4

Tar väl hand om både dig och din hund på ett tryggt och lugnande sätt

Sorgen

5

Levi var kanskje inte nöjd med besöket, men jag tyckte vi fick god hjalp samt trevlig personal!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 ­- 17:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Jenny

Jenny

Klinikchef / Leg. Djursjukskötare

Alexandra

Alexandra

Leg. Veterinär

Elin Ljunger

Elin

Leg. Veterinär

Fanny

Fanny

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg