Idag: Stängt

Telefontid:
Måndag - fredag kl. 07:45-16:45

Möts av engagemang

Vi vill att ni ska mötas av engagemang och hög kompetens när ni besöker vår klinik. För att våra patienter ska få bästa möjliga vård uppmuntras personalen till kontinuerlig vidareutbildning, ett personligt ansvarstagande och engagemang. Vi älskar vårt jobb och vi trivs att jobba tillsammans! Vi tror på att lägga fokus på utveckling och gott samarbete- då detta inte bara gynnar vår egna professionella utveckling utan självfallet också patienterna och er djurägare som får ett kompetent bemötande!

Kunskap

Med kunskap, erfarenhet och tekniskt avancerad utrustning kommer vi långt i att ställa rätt diagnos och att vårda även på vår lilla klinik. Hos oss finns ett välutrustat laboratorium, digital röntgen, ultraljud, operationsavdelning med inhalationsnarkos samt en tandoperationssal. Icke att förglömma har vi ett noga utvalt sortiment utav veterinärfoder där ni kan få professionell foderrådgivning av kunnig personal

Vi samarbetar med andra djurkliniker och djursjukhus i Karlstad och har tillgång till hela Evidensias kompetens och kunnande. Ibland föreslår vi att fortsatt utredning eller vård sker på annan klinik eller sjukhus, för djurets bästa. Vi tar då en personlig kontakt med remissinstansen och presenterar där ert djur, sjukdomshistorien, och den behandling vi genomfört. Vi får senare ett remissvar med information om vilken behandling och vård ert djur fått.

Vad tycker ni?

Vill ni berätta om ert besök? Hur gick det efter? Har ni idéer om hur vi ska bli bättre? Hör av er, ge oss ris eller ros. Ni når oss på info.ulvsbysmadjursklinik@evidensia.se

Följ oss gärna!


Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

Våra recensioner

Mrs

5

Ulvsby smådjursklinik är en trygg, professionellt driven, välinarbetad och mycket välskött klinik som bland annat har den ögonveterinär/ögonspeglare Fredrik, som besitter högst kunskap och mest erfarenhet i Värmland. Här kan de verkligen sin sak. Pia en annan av de fantastiska veterinärerna är också väldigt duktig på ögon. Här är det veterinärvård på hög nivå! 🔝 När vår gamla hund behövde ett hastigt avslut fick hon så fin hjälp och det kommer vi att vara evigt tacksamma för! Tusen tack ska ni ha! ❤️❤️❤️ Även fast mitt humör inte var på topp så var alla så snälla och deras bemötande var fantastiskt!! 🤗💐 Medmänsklighet när den är som finast.

Veronica Ekström

5

Jättebra mottagande av personalen när jag kom in med min katt Milan. Fick hjälp snabbt när han hade blod i urinen. Upplevde att de var noggranna och kunniga. Tog väl hand om min ögonsten!

Tommy Andersson

5

Trevligt både för mig och hunden plus att det är en fantastisk personal

Åsa Larsson

5

Så bra, kan inte bli bättre. Bemötandet, vården för min hund. De håller tiderna som de bokat mitt djur. Toppen 👍

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Telefontid:
Måndag - fredag kl. 07:45-16:45
Andra öppettider

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 20:00
 • Nationaldagen
  Stängt
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Ulrika

  Klinikchef

  Ulrika

  Leg. BMA / Leg. Djursjukskötare

  Hege

  Hege

  Leg. Veterinär

  Fredrik

  Auktoriserad ögonlysare, Specialist i hundens och kattens sjukdommar

  Fredrik

  Leg. Veterinär

  Jenny D

  Jenny D

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg