Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Om oss

Om oss

Ulvsby Smådjursklinik Evidensia

Möts av engagemang

Vi vill att ni ska mötas av engagemang och hög kompetens när ni besöker vår klinik. För att våra patienter ska få bästa möjliga vård uppmuntras personalen till kontinuerlig vidareutbildning, ett personligt ansvarstagande och engagemang. Vi älskar vårt jobb och vi trivs att jobba tillsammans! Vi tror på att lägga fokus på utveckling och gott samarbete- då detta inte bara gynnar vår egna professionella utveckling utan självfallet också patienterna och er djurägare som får ett kompetent bemötande!

Kunskap

Med kunskap, erfarenhet och tekniskt avancerad utrustning kommer vi långt i att ställa rätt diagnos och att vårda även på vår lilla klinik. Hos oss finns ett välutrustat laboratorium, digital röntgen, ultraljud, operationsavdelning med inhalationsnarkos samt en tandoperationssal. Icke att förglömma har vi ett noga utvalt sortiment utav veterinärfoder där ni kan få professionell foderrådgivning av kunnig personal

Vi samarbetar med andra djurkliniker och djursjukhus i Karlstad och har tillgång till hela Evidensias kompetens och kunnande. Ibland föreslår vi att fortsatt utredning eller vård sker på annan klinik eller sjukhus, för djurets bästa. Vi tar då en personlig kontakt med remissinstansen och presenterar där ert djur, sjukdomshistorien, och den behandling vi genomfört. Vi får senare ett remissvar med information om vilken behandling och vård ert djur fått.

Vad tycker ni?

Vill ni berätta om ert besök? Hur gick det efter? Har ni idéer om hur vi ska bli bättre? Hör av er, ge oss ris eller ros. Ni når oss på info.ulvsbysmadjursklinik@evidensia.se

Följ oss gärna!


Vi är medlemmar i branschorganisationen Svensk Djursjukvård

Våra recensioner

Anna Persson

4

Jättetrevlig personal och bra vård. Svarar i stort sett jämt i telefon. Inga jättelånga köer. Skulle gärna ge 5 stjärnor men det som drar ner är att det inte finns någon skugga alls på parkeringen. Har en fralla som har jobbigt med värmen fina, varma dagar.

görgen liljedahl

5

Snabb hjälp för andra gången. Trevlig kirurg.

Åsa Larsson

5

Så bra, kan inte bli bättre. Bemötandet, vården för min hund. De håller tiderna som de bokat mitt djur. Toppen 👍

Jonas Hedlund

5

Jätte god kebab talrik med stark sås Såsen var jätte god Ganska stor portion och bra pris

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 20:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 20:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Ulrika

  Klinikchef

  Ulrika

  Leg. BMA / Leg. Djursjukskötare

  Hege

  Hege

  Leg. Veterinär

  Fredrik

  Auktoriserad ögonlysare, Specialist i hundens och kattens sjukdommar

  Fredrik

  Leg. Veterinär

  Jenny D

  Jenny D

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare