Ulvsby Smådjursklinik Evidensia

Idag: 08:00–20:00

Butik

Vår butik hittar ni precis när ni kliver in genom dörrarna till kliniken. Hos oss hittar ni foder för hunden och katten.

Vi har olika typer av foder, både frisk- och veterinärfoder. Märkena som vi säljer är Purina Pro Plan, Hill´s Prescription Diet samt Royal Canine. Om ni undrar om vi har ett specifikt foder så går det bra att ringa eller maila oss och skulle vi mot förmodan inte ha det ni är ute efter, kan vi ofta beställa hem det åt er utan extra kostnad. Försök vara ute i god tid innan fodret hemma tagit slut då även vi har leveranstider

Utöver foder så har vi även leksaker, godis, ben och tillbehör men även kosttillskott. I den kategorin kan ni bl. a hitta tandvårdsartiklar, probiotika, lugnande tillskott samt schampo och balsam för både frisk hud men även för känslig eller irriterad hud.

Foderrådgivning

Har ni funderingar kring foder eller har svårt att hitta rätt? Tveka inte att fråga! Vi har god kunskap om olika typer av foder just för att kunna hjälpa våra djurägare att hitta det foder som passar deras djur bäst. Vi kan hjälpa er mellan märken, fodertyper samt fodermängd och givor.

Smakgaranti

Vill ni prova ett nytt foder eller står ni mellan två val? Oroa er inte. Vi har alltid smakgaranti på vårat torrfoder för att det ska bli enklare att prova sig fram. Detta innebär att ni får pengarna tillbaka så länge det finns mer än 2/3 (ca 75%) kvar av påsen och att ni kan visa upp kvittot för maten. Tänk dock på vid ett eventuellt foderbyte att inte göra en för snabb övergång då vissa djur är känsliga för snabba foderbyten. Prata mer med vår personal i butiken så kan vi guida er.

Några märken från det övriga sortimentet

  • Four Friends
  • Hill´s Prescription Diet
  • Royal Canin
  • Purina Pro Plan
  • Virbac
  • Dr Baddaky
  • Vetoquinol

Ditt djurapotek online

Vetapotek erbjuder er som djurägare att beställa receptbelagda djurläkemedel, foder och kvalitetstillbehör till närmaste ombud. Djurspecialiserade farmaceuter hjälper er med rådgivning.