Ny lag: ID-märkning och registrering av katt, läs mer.
Veterinär Lidingö

Bokningsvillkor

Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Idag: 08:00 - 17:00

Lunchstängt kl. 12-13

Bokningsvillkor - Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Allmänna villkor

Med hjälp av våran onlinebokningsfunktion går det att boka enklare undersökningar samt behandlingar hos våra veterinärer, som t ex vaccination, kloklippning och avmaskning. Vi har flera veterinärer med olika inriktningar samt allmänna veterinärer.

Om det skulle vara så att ni misstänker att erat djur behöver en längre utredningstid till någon av våra veterinärer eller har följande problem:

 • Hälta
 • Längre period med diarré/kräkning eller att det ej blivit bättre på skonsam kost och probiotika
 • Hudbesvär så som klåda, kraftig pälsavfall, röda fläckar eller liknande
 • Flera besvär som man vill kolla upp
 • Konsultationer där man misstänker att djuret behöver få lugnande
 • Fler än ett djur

eller om ni utav någon anledning ej hittar bokningstypen ni letar efter så är ni varmt välkomna att boka via telefon på 08-580 068 20 eller mejl lidingo@evidensia.se så hjälper vi er att boka rätt till våra veterinärer.

Har ditt djur symtom från urinvägarna så som skvätter mycket, kissar ofta eller dricker/kissar mycket? Försök samla ihop ett urinprov från morgonen samma dag och förvara i kylskåp tills avresa. Detta underlättar utredningen då vi kan analysera urinprovet hos oss och ger oss en större bild på problemet.

På grund av rådande omständigheter så får endast en djurägare vara inne på kliniken och resterande får vänta utanför om följes med. 

Lättakut

Vi erbjuder lättakutstider till våra veterinärer under helgfria vardagar mellan kl. 08.00-16.00. Vi gör då allt vi kan för att underlätta samt gör en bedömning huruvida ni behöver bli remitterade vidare eller ej. Vi kan ge understödjande behandlingar så som blodprovstagningar, medicinering samt vätsketerapi men har även tillgång till att röntga för att kunna hitta grundorsaken till problemen.

Det går ej att boka in lättakut via onlinebokningen utan endast via telefon eller mejl. Notera att det kan tillkomma en lättare väntetid.

Om erat djur har följande symtom, vänligen lämna djuret utanför och anmäl själva er i receptionen så kan vi visa en bakväg och ni får komma in på rum direkt

 • Kräkningar
 • Diarré
 • Nysningar
 • Hosta

Prisinformation

Observera att en konsultationsavgift till veterinär startar på 990-2365 och att vid eventuella provtagningar, vidare diagnostik och övrigt tillkommer det en extra kostnad. Vill du veta mer om våra priser så kan du gå in under fliken ”Priser” eller kontakta oss för en mer specifik prisuppgift.

Avbokningsvillkor

För att avboka så kan ni kontakta oss via mejl eller telefon.

Vi har en avbokningsregel på 24 h och för att avboka eran tid så går det bra att ringa eller mejla till oss så löser vi det åt er.

Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras med 570-1075 kr.

Direktreglering 

Ibland kan det vara klurigt att ta reda på hur man gör med sitt försäkringsbolag och alla kostnader. Vi erbjuder därför hjälp med direktreglering. Det innebär att vi skickar in besöket till erat försäkringsbolag åt er och ni betalar endast den delen ert försäkringsbolag ej täcker. Säg till i receptionen om ni är intresserade utav detta så hjälper vi er med det!

När det gäller direktreglering så tar vi en avgift på 180 kr.

Bra att veta

 • Vi har gratis kundparkering utanför kliniken
 • Vi är en kontantfri klinik och tar emot de vanliga bank och kreditkorten (ej AMEX)

Våra recensioner

Thomas Wilson

5

Jättetrevliga vetrinärer och sköterskor som tog hand om min underbara katt och prinsessa Ranzie när hon var hård i magen. Väldigt hjälpsam personal. Är så lättat efter att ha varit hos er. Tack så mycket för allt.

Monica Jegham

5

Topp-personal! Det gäller ALLA olika kategorier som tjänstgör på Evidensia! ALLA i kassan, ALLA olika sorters sköterskor och ALLA olika sorters veterinärer! De har alla fötterna på jorden och med en ”vanlig” näsa som sitter på ett rätt sätt (ni vet vad jag menar). Det syns att ni bryr er om alla djur!

Mårten Westerholm

4

Riktiga proffs på att ta hand om våra fyrbenta vänner! Skönt att ha en riktigt bra vetrinärklinik här på ön. Förstår att det är dyrt att vårda djuren när man inte får bidrag från staten men det svider hårt i plånboken!

Cathrine Ekholm

5

Otroligt empatisk, vänlig och lyhörd personal. Jag har aldrig fått ett bättre bemötande eller känt mig så trygg med Sessan i någon annans händer. Rekommenderar starkt!

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Lunchstängt kl. 12-13

Helgdagar och andra öppettider

Öppettider

Telefontid
Måndag - fredag, kl. 08:00 - 16:45
 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Heléne Kristensson

  Heléne

  Tf Klinikchef

  default avatar

  Charlotta

  Leg. Veterinär

  default avatar

  Sofia

  Leg. Veterinär

  Mia Hedlund

  Mia

  Leg. Veterinär

  Våra medarbetare

  Facebook inlägg