Veterinär Lidingö

Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Din veterinär på Lidingö

Idag: 08:00 - 19:00

Bokningsvillkor - Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Allmänna villkor

Med hjälp av våran onlinebokningsfunktion går det att boka enklare undersökningar samt behandlingar hos våra veterinärer, som t ex vaccination, kloklippning och avmaskning. Vi har flera veterinärer med olika inriktningar samt allmänna veterinärer.

Om det skulle vara så att ni misstänker att erat djur behöver en längre utredningstid till någon av våra veterinärer eller har följande problem:

 • Hälta
 • Längre period med diarré/kräkning eller att det ej blivit bättre på skonsam kost och probiotika
 • Hudbesvär så som klåda, kraftig pälsavfall, röda fläckar eller liknande
 • Flera besvär som man vill kolla upp
 • Konsultationer där man misstänker att djuret behöver få lugnande
 • Fler än ett djur

eller om ni utav någon anledning ej hittar bokningstypen ni letar efter så är ni varmt välkomna att boka via telefon på 08-580 068 20 eller mejl lidingo@evidensia.se så hjälper vi er att boka rätt till våra veterinärer.

Har ditt djur symtom från urinvägarna så som skvätter mycket, kissar ofta eller dricker/kissar mycket? Försök samla ihop ett urinprov från morgonen samma dag och förvara i kylskåp tills avresa. Detta underlättar utredningen då vi kan analysera urinprovet hos oss och ger oss en större bild på problemet.

På grund av rådande omständigheter så får endast en djurägare vara inne på kliniken och resterande får vänta utanför om följes med. 

Lättakut

Vi erbjuder lättakutstider till våra veterinärer under helgfria vardagar mellan kl. 08.00-16.00. Vi gör då allt vi kan för att underlätta samt gör en bedömning huruvida ni behöver bli remitterade vidare eller ej. Vi kan ge understödjande behandlingar så som blodprovstagningar, medicinering samt vätsketerapi men har även tillgång till att röntga för att kunna hitta grundorsaken till problemen.

Det går ej att boka in lättakut via onlinebokningen utan endast via telefon eller mejl. Notera att det kan tillkomma en lättare väntetid.

Om erat djur har följande symtom, vänligen lämna djuret utanför och anmäl själva er i receptionen så kan vi visa en bakväg och ni får komma in på rum direkt

 • Kräkningar
 • Diarré
 • Nysningar
 • Hosta

Prisinformation

Observera att en konsultationsavgift till veterinär startar på 990-2365 och att vid eventuella provtagningar, vidare diagnostik och övrigt tillkommer det en extra kostnad. Vill du veta mer om våra priser så kan du gå in under fliken ”Priser” eller kontakta oss för en mer specifik prisuppgift.

Avbokningsvillkor

För att avboka så kan ni kontakta oss via mejl eller telefon.

Vi har en avbokningsregel på 24 h och för att avboka eran tid så går det bra att ringa eller mejla till oss så löser vi det åt er.

Sen avbokning eller uteblivet besök debiteras med 570-1075 kr.

Direktreglering 

Ibland kan det vara klurigt att ta reda på hur man gör med sitt försäkringsbolag och alla kostnader. Vi erbjuder därför hjälp med direktreglering. Det innebär att vi skickar in besöket till erat försäkringsbolag åt er och ni betalar endast den delen ert försäkringsbolag ej täcker. Säg till i receptionen om ni är intresserade utav detta så hjälper vi er med det!

När det gäller direktreglering så tar vi en avgift på 180 kr.

Bra att veta

 • Vi har gratis kundparkering utanför kliniken
 • Vi är en kontantfri klinik och tar emot de vanliga bank och kreditkorten (ej AMEX)

Våra recensioner

Monica Jegham

5

Topp-personal! Det gäller ALLA olika kategorier som tjänstgör på Evidensia! ALLA i kassan, ALLA olika sorters sköterskor och ALLA olika sorters veterinärer! De har alla fötterna på jorden och med en ”vanlig” näsa som sitter på ett rätt sätt (ni vet vad jag menar). Det syns att ni bryr er om alla djur!

Mårten Westerholm

4

Riktiga proffs på att ta hand om våra fyrbenta vänner! Skönt att ha en riktigt bra vetrinärklinik här på ön. Förstår att det är dyrt att vårda djuren när man inte får bidrag från staten men det svider hårt i plånboken!

Cathrine Ekholm

5

Otroligt empatisk, vänlig och lyhörd personal. Jag har aldrig fått ett bättre bemötande eller känt mig så trygg med Sessan i någon annans händer. Rekommenderar starkt!

Urandul Boldbaatar

5

Bästa veterinärkliniken jag och min katt har varit. Professionella vet och bra servis. Fint klinik med bra hygien. Tack

Baserat på recensioner från Google

Butiken

Telefontid
Måndag - torsdag, kl.  08:00 - 18:45
Fredag, kl. 08:00 - 16:45

Stängt på helger samt röda dagar.
 • Måndag
  08:00 - 19:00
 • Tisdag
  08:00 - 19:00
 • Onsdag
  08:00 - 19:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Kliniken

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Medarbetare

  Madeleine Krogstad

  Madeleine Krogstad

  Djurvårdare på utökad nivå

  Hej! Mitt namn är Madeleine och jobbar som sköterska på kliniken. Ni hittar mig oftast på polikliniklistorna med vår hudinriktade veterinär eller inne på sterilen. Mina favoritområden är just detta – hud och sterilen. När jag inte är på kliniken så gillar jag att spendera tiden på fotbollsmatcher men även med vänner och familj. Jag har två stycken sibiriska katthanar, så katter är lite närmre hjärtat men jag gillar även hundar. Erfarenhet   Examen djurvårdare på nivå 2 2019  
  Läs mer om Madeleine
  Philippa Lundahl

  Klinikveterinär

  Philippa Lundahl

  Legitimerad veterinär

  FÖRÄLDRARLEDIG Hej! Mitt namn är Philippa och jag jobbar som veterinär på kliniken. Ni hittar mig oftast på polikliniklistor eller inne på operation med mjukdelskirurgi. Mina favoritområden inom yrket är kattmedicin samt kirurgi. När jag inte är på kliniken så gillar jag att umgås med vänner, rida, klättra samt spendera tid med min familj där bland annat katten Alize är med. Erfarenhet   Examen veterinär 2018 från Sveriges Lantbruksuniversitet  
  Läs mer om Philippa
  Anna Boye

  Anna Boye

  Djurvårdare på utökad nivå

  Hej! Mitt namn är Anna och jobbar som sköterska på kliniken sedan hösten 2020. Ni träffar mig oftast på ultraljudet eller på polikliniklistorna. Jag tycker om och är nyfiken på mycket, men de områden som jag brinner för mest är just ultraljud men även röntgen samt kirurgi. När jag inte är på kliniken så brukar jag spendera tid i stallet, träna med hundarna eller bara koppla av framför en film. Jag har självt två kattbröder, två labradorer och även en häst – man kan säga att jag gillar många olika djurslag. Erfarenhet   Examen djurvårdare nivå 2 våren 2021  
  Läs mer om Anna
  Lena Leiva

  Butikschef

  Lena Leiva

  Receptionist

  Hej! Mitt namn är Lena och jobbar som butikschef på kliniken. Ni hittar mig allra oftast i receptionen. Mina favoritområden inom yrket är kommunikation och service. När jag inte är på kliniken så gillar jag att resa, umgås med vänner samt spendera tid med min familj där bland annat katten Pacho är med.
  Läs mer om Lena
  Våra medarbetare

  Facebook inlägg