Fästingrecept 95 kr direkt i mobilen, ladda ner Evidensia-appen.
Alviks Veterinärklinik Evidensia

Avdelningar Alviks Veterinärklinik

Idag: 08:00 - 21:00

Våra avdelningar

Hos oss träffar du och ditt djur kompetenta och engagerade veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare med ett brinnande intresse för djur.

Poliklinik Alviks Veterinärklinik Evidensia

Polikliniken

På polikliniken tar vi emot patienter för vaccinationer, hälsokontroller, medicinska utredningar och övriga veterinärbesök. Vi har fyra undersökningsrum.

Laboratorium

Vi har ett eget labb där vi anlayserar flertalet prover. För ditt djur betyder detta att behandling kan sättas in snabbare och tillfrisknandet kan börja.

De prover som vi ej kan köra hos oss skickar vi till samarbetspartners lokalt eller utomlands.

Bilddiagnostik, röntgen

Vi använder digital röntgen för att ta bilder som ska skickas till SKK för bedömning av höftleds- och armbågsledsstatus. Vi använder även röntgen vid veterinärmedicinska undersökningar i sökandet efter en korrekt diagnos till ditt djur.

Tandavdelningen

Här får ditt djur allt från tandsanering och enklare tandstensborttagning och polering till mer avancerade kirurgiska extraktioner samt resorptionsbehandlingar.

Detta utförs med hjälp av modern tandutrustning och tandröntgen.


Våra recensioner

Birgitta Lindström

5

Underbar personal, med både vänlighet, kunnighet och ett stort tålamod... Även kunskap om vad att göra med en liten trilskande, (säkert lite rädd och osäker katt-fröken, ) Ni var underbara... Lilla Lisa hälsar att hon skäms lite för sitt uppförande, men rådde inte för det just då... Trodde att en vaccinations- spruta var mycket farlig... Var den ju inte, och nu har hon skydd mot både kattpest och kattsnuva i tre år.. Tack...!!! Hälsning, Lilla Lisa, med sina två 'mattar'....

Anne Marie Bergby

5

Ballerina och jag är jättenöjda med dagens besök! Vi blev väl omhändertagna! Mycket trevlig personal!

Ing-Britt Karlsson

5

Väldigt deltagande och proffsig personal från första samtalet till kliniken till sista besöket när jag åkte hem med tom kattbur.

Baserat på recensioner från Google

Öppettider

 • Måndag
  08:00 - 21:00
 • Tisdag
  08:00 - 21:00
 • Onsdag
  08:00 - 21:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Facebook inlägg