Alviks Veterinärklinik Evidensia

Avdelningar Alviks Veterinärklinik

Våra avdelningar

Hos oss träffar du och ditt djur kompetenta och engagerade veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare med ett brinnande intresse för djur.

Polikliniken

På polikliniken tar vi emot patienter för vaccinationer, hälsokontroller, medicinska utredningar och övriga veterinärbesök. Vi har fyra undersökningsrum.

Laboratorium

Vi har ett eget labb där vi anlayserar flertalet prover. För ditt djur betyder detta att behandling kan sättas in snabbare och tillfrisknandet kan börja.

De prover som vi ej kan köra hos oss skickar vi till samarbetspartners lokalt eller utomlands.

Bilddiagnostik, röntgen

Vi använder digital röntgen för att ta bilder som ska skickas till SKK för bedömning av höftleds- och armbågsledsstatus. Vi använder även röntgen vid veterinärmedicinska undersökningar i sökandet efter en korrekt diagnos till ditt djur.

Tandavdelningen

Här får ditt djur allt från tandsanering och enklare tandstensborttagning och polering till mer avancerade kirurgiska extraktioner samt resorptionsbehandlingar.

Detta utförs med hjälp av modern tandutrustning och tandröntgen.


Våra recensioner

mith mith

5

Idag fick våran Bob somna in hos er, allt var väldigt värdigt. Jättefint mottagande av empatisk personal som förklarade vad som skulle hända och lät oss ta farväl av Bob helt på våra villkor. En väldigt tung dag som blev lite lättare tackvare erat mottagande idag så tack från hela våran familj och alla som fått träffa Bob under hans år ❤️❤️❤️

Adri R

5

Har bara positiv upplevelse! Kunniga, engagerade och genuint snälla mot våra husdjur. Tusen tack Pia och alla dina kollegor för vaccination den 4 maj 2023.

Timmy Windahl

5

Mycket professionell personal! :) Rekomenderas starkt! Supergulliga små kikhål med! ❤️

Baserat på recensioner från Google

Våra öppettider

Andra öppettider

Öppettider

 • Måndag
  08:00 ­- 21:00
 • Tisdag
  08:00 ­- 21:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 21:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt

Facebook inlägg