Hästkliniken Umeå
Idag: Stängt

Välkommen till Hästkliniken Umeå

Hästkliniken Umeå finns vid Umåkers travbana strax söder om Umeå. Vi har en filial i Skellefteå och en på Solänget i Örnsköldsvik.

Evidensia Hästkliniken Umeå kan erbjuda hältutredningar av både rid- och travhästar, undersökning av luftvägar (endoskopi), munhåleundersökning i förebyggande syfte samt mer avancerad tandvård såsom tanddragningar.  Ungefär 1-2 gånger i månaden kommer våra specialistkirurger (DIPLOMATE)  upp och opererar, vilket gör att vi kan erbjuda högklassig kirurg uppe i Norrland. Läs mer om en av våra kirurger här

Vi erbjuder även ambulatorisk verksamhet och har möjlighet att utföra det mesta i fält, bland annat endoskopi, röntgen, munhåleundersökningar, vaccinering och ultraljud. Vi kommer från och med nu att utöka vår ambulatoriska verksamhet.

Läs mer om våra tjänster här.

Ni är alltid varmt välkomna att ringa oss på 090-22 330 om ni har frågor eller funderingar.

Det går även bra att mejla på umea@evidensia.se

 

Aktuellt

Hur mår din häst efter tävlingssäsongen?

Det finns många fördelar med att upptäcka eventuella problem i tid. Skador som upptäcks tidigt, hinner aldrig bli lika allvarliga, eventuell behandling kan sättas in i tid och träningen kan anpassas till en lämplig nivå. Passa därför på att göra en vet-check av din häst!

Vid en vet-check går vi igenom hela hästen. Veterinären tittar på hur hästen rör sig på rakt spår vid longering, känner igenom hästens muskulatur och kontrollerar hur den reagerar på böjprov. Veterinären lyssnar även på hjärta och lungor.

Pris 1150 kr inklusive moms (ordinarie pris 2300 kr). I priset ingår inte utredning eller behandling av eventuella problem som upptäcks. Ibland behöver man boka in ytterligare besök för att kunna utreda problemet vidare.

För bokning ring Hästkliniken Umeå på 090-223 30.

Välkommen!

*Erbjudandet gäller t.o.m. 31/1-2019. Eventuell tillkommande provtagning eller operation ingår ej i erbjudandet.

Ambulatorisk verksamhet

Ida Askerfeldt har en fullt utrustad bil med bland annat tandutrustning och erbjuder allt från tand-koll till enklare hältutredningar inkl. röntgen och även stående kastrationer. Besiktningsröntgen får man dock fortfarande åka in på klinik för.

Ida är speciellt intresserad av medicinska utredningar och gillar hud- och ögonproblematik. Detta har gjort att vi nu också erbjuder ink-vaccin. Ida är officiell veterinär och kan göra hälsointyg.

Man kan redan nu boka ambulatoriska besök även i Umeå. Ring gärna, 090-22 330, för mer info och tidsbokning!

Läs mer om ambulatorisk verksamhet

Kundklubben

Som medlem i Evidensias kundklubb får du förmånliga erbjudanden varje månad.

Bli medlem

Våra öppettider!

Då vi har utökat våra öppettider ytterligare kommer en uppdatering här inklusive på våra filialer

Umeå
Måndag 8-16.30
Tisdag 8-16.30
Onsdag 8-21
Torsdag 8-21
Fredag 8-16.30


Skellefteå
Måndag - em/kväll
Tisdag - fm

Solänget
Torsdag - hela dagen
Fredag - fm


Ambulatorisk
Måndag - Umeå
Tisdag - Örnsköldsvik
Onsdag - Umeå
Vissa torsdagar - Umeå

Kastrering

Under hösten kommer vi att erbjuda normalkastrering under narkos onsdag-förmiddagar. Är hästen kryptochid (har en eller bägge testiklar i bukhålan) bokas dessa som vanligt in till någon av våra specialistkirurger :-)

Välkommen att ringa 090-22330 för tidsbokning!

November kommer med nya erbjudanden!

Som kund hos Evidensia får du nya fina erbjudanden varje månad. Och om du är medlem i kundklubben Evidensia Plus så får du dessutom ett exklusivt klubberbjudande. 

Att bli medlem är såklart gratis.

Se alla erbjudanden

Bli medlem i kundklubben!

Som kund i Evidensias kundklubb får du exklusiva erbjudanden! Välkommen att registrera dig!

Bli medlem idag!