Hästkliniken Solänget

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Solänget

Vi finns på Solängets travbana i Örnsköldsvik och är en filial till Evidensia Hästklinik Umeå.

Undersökningar på Hästkliniken Solänget

På kliniken utförs bland annat hältutredningar, munhåleundersökningar, besiktningar och endoskopiundersökningar av hästens luftvägar. Vi har tillgång till digitalröntgen och kan hjälpa till med röntgen i samband med hältutredningar, skador samt friröntgen av unghästar. Med vårt portabla ultraljud kan vi även utföra de allra flesta ultraljudsundersökningar. Vi kan även erbjuda stötvågsbehandling som en del av behandling eller som friskvård.

På Solänget är det framförallt veterinär Ditte Vemming och djursjukskötare Linn Thrana ni möter.

Aktuellt

Evidensiadagarna 29 augusti!

Den 29 augusti är det dags igen. Då välkomnar vi alla våra klubbmedlemmar till årets bästa dagar. Ta del av spännande aktiviteter och rabatterade produkter.

Är du inte klubbmedlem hos oss? Bli det på plats eller fyll i vårt formulär för medlemskap nedan.

Anmäl dig till kundklubben här

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Nu har vi Högsommarkampanj

Från och med den 1 juli till och med den 31 augusti 2019 har vi upp till 20% på bland annat Schampo och hästtäcken från Hansbo Sport. Hitta fler rabatter i vår webbshop.

Till produkterna

Nu kan du boka en tid hos oss online på flera av våra kliniker!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan för flera av våra kliniker. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och din häst.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Se om just din klinik har onlinebokning

Vår klinik i Umeå

Det vi hänvisar till Umeå är kastrationer och andra typer av operationer samt utredningar och behandling som kräver stationärvård. 

Umeåkliniken