Hästkliniken Solänget

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Solänget

Vi finns på Solängets travbana i Örnsköldsvik och är en filial till Evidensia Hästklinik Umeå.

Undersökningar på Hästkliniken Solänget

På kliniken utförs bland annat hältutredningar, munhåleundersökningar, besiktningar och endoskopiundersökningar av hästens luftvägar. Vi har tillgång till digitalröntgen och kan hjälpa till med röntgen i samband med hältutredningar, skador samt friröntgen av unghästar. Med vårt portabla ultraljud kan vi även utföra de allra flesta ultraljudsundersökningar. Vi kan även erbjuda stötvågsbehandling som en del av behandling eller som friskvård.

På Solänget är det framförallt veterinär Ditte Vemming och djursjukskötare Linn Thrana ni möter.

Aktuellt

Nu har vi höstkampanj!

Från och med den 1 september till och med den 31 oktober 2019 har vi fina rabatter på foder från bland annat fodertillskott för din häst. Vi har även fina erbjudanden på Royal Canin och Hill's, tandvård och godis för hund!

Se alla produkterbjudanden på Vetapotek

Nu har vi Klarna!

Nu har vi Klarna! Nu är det enklare än någonsin att betala hos oss. Du kan välja att få betala senare eller dela upp din betalning genom Klarna. Till alla djurägare där ute önskar vi en trevlig sommar!

Nu kan du boka en tid hos oss online på flera av våra kliniker!

Vi har gjort en rad behandlingar och tjänster tillgängliga för bokning direkt på hemsidan för flera av våra kliniker. Det gör det busenkelt att hitta en tid som passar just dig och din häst.

Efter att ha valt besöksorsak får du själv välja fritt bland lediga tider.

Prova redan idag!

Se om just din klinik har onlinebokning

Vår klinik i Umeå

Det vi hänvisar till Umeå är kastrationer och andra typer av operationer samt utredningar och behandling som kräver stationärvård. 

Umeåkliniken