Hästklinik på Gotland

Hästklinik på Gotland

Är du hästägare och letar hästklinik på eller i närheten av Gotland? Då är du varmt välkommen till oss på Hästsjukhuset Stav. Med endast 20 minuter från Gotlandsfärjans färjeterminal i Nynäshamn är vi den närmaste hästkliniken på fastlandet.

Till oss kommer hästägare från Gotland för att få hjälp med bl. a. hältutredningar, operationer och medicinska utredningar. Tillsammans med vår hästfysioterapeut erbjuder vi även rehabiliteringsträning och utredningar av ridbarhetsproblem. Vi har också en beslagssmedja där våra hovslagare kan hjälpa din häst med olika hov och skoningsrelaterade problem. Hos oss kan du själv välja veterinär och alltid få träffa ”din veterinär” som känner dig och din häst.
Klicka här för att se vilka veterinärer som arbetar hos oss på Stav. 

Självklart erbjuder vi övernattning på kliniken för din häst och i samarbete med Horsfjärdens Vandrarhem även för dig som djurägare.

Hästklink för dig på Gotland

Är du hästägare och bor på Gotland är du välkommen till oss på hästsjukhuset Stav. Endast 20 minuter från Gotlandsfärjan är vi den närmaste hästkliniken på fastlandet.

Hästklinik på Gotland – nära nog

Vår hästklinik har stora, luftiga lokaler och är utrustad med de mest moderna hjälpmedlen där vi erbjuder alla typer av undersökningar och behandlingar.

Hästkliniken för dig på Gotland

Du har gott om plats på vår stora parkering så att du slipper backa med släpet.

Våra avdelningar:

Här kan du läsa mer om oss på hästsjukhuset Stav. Vi har en stationärvårdsavdelning där hästar som behöver stanna kvar kan göra det. Vi erbjuder även akutmottagning under dagtid. 

Hästkliniken för dig på Gotland

På vår stationärvårdsavdelning finns 16 stycken boxar för patienter som behöver stanna kvar.

Vill du boka tid eller diskutera ditt fall med någon av våra veterinärer?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-500 360 60 eller stav@evidensia.se. Du kan även boka vissa behandlingar via vår onlinebokning.
Vi hjälper er gärna, i egenskap av den närmaste hästkliniken på Gotland.

Vi vill också tipsa om Djurvårdguiden, där vi samlar artiklar, tips och råd för dig som hästägare.