Evidensia djurtandvård

Evidensia djurtandvård

Ge din karriär ny fart, satsa på odontologi hos oss

Evidensia har ett stort fokus på djurtandvård eftersom tandstatusen spelar en betydande roll i sällskapsdjurens hälsa. Av den anledningen vill vi stå för hög vårdkvalitet och tillgänglighet. Varje år behandlar Evidensia cirka 16 000 odontologipatienter, men ännu fler behöver hjälp med sina tänder och trycket är stort. Därför vänder vi oss till dig. Du kanske arbetar som veterinär eller djursjukskötare någon annanstans idag, studerar i Sverige eller utomlands, eller så är du redan en Evidensiamedarbetare redo att ta nästa steg i din karriär. Är du beredd att satsa på ett ämnesområde som växer finns den största utvecklingspotentialen på Evidensia.

"Har du börjat arbeta med odontologi så växer området hela tiden, från basnivå till avancerad tandvård." 

Magnus Andersson, odontologiansvarig Evidensia Sverige

Evidensias utbildningar gör dig till en stjärna inom odontologi

Hos oss får veterinärer och sköterskor tillgång till våra omfattande odontologiutbildningar. Kompetensstegen sträcker sig från grundläggande bastandvård, inklusive röntgen, ända upp till de mest avancerade behandlingarna vi erbjuder på vissa kliniker och kallar Framtidens Djurtandvård. Du kan knyta till dig hela kompetensspektrat genom Evidensia Academys omfattande och exklusiva utbildningsutbud, bli delaktig i vår ambition att vara mästare på odontologi och kunna erbjuda patienter och djurägare högklassig djurtandvård. 

Hos Evidensia är kontinuerlig kompetensutveckling en viktig hörnsten för att upprätthålla hög kvalitet på våra behandlingar, därför har vi skapat ett flerårigt utbildningsprogram. Kursuppläggen följer i stora drag vårt arbetssätt inom tandvård där vi jobbar i team och de olika rollerna har tydliga ansvarsområden som kompletterar varandra. Redan efter den första odontologikursen på 5 dagar kan du börja jobba praktiskt med det du lärt dig, därefter är valet hur långt du ska gå ditt. 

Följ med oss framåt!

På den här sidan finns allt om hur vi arbetar med odontologi på Evidensia. Sidan tar dig vidare till Academys utbildningar samt innehåller information av odontologiansvariga Magnus Andersson och kollegor som arbetar med tand. Sist men inte minst hittar du lediga odontologitjänster på våra djurkliniker och djursjukhus. Finner du inte en passande annons kan du alltid skicka en spontanansökan till den Evidensiaklinik eller -sjukhus du är intresserad av att arbeta på. 

Vill du följa med på vår spännande resa mot en förbättrad djurtandvård är det Evidensia du ska söka dig till, oavsett om det är för att ta första steget eller vässa dina färdigheter ytterligare. Tändernas framtid, och din, hittar du hos Evidensia!    


"De första 5 dagarna är början på resten av din karriär."

Christophe Bujon, Academy Development Manager Evidensia om Evidensias grundkurs i odontologi

Evidensia Djursjukvård

Våra odontologiutbildningar

Här kan du gå till Evidensia Academy, titta på vilka kurser som finns tillgängliga just nu och anmäla dig direkt.
Evidensia Djursjukvård

Häng med på kurs!

På våra odontologikurser varvas föreläsningar och praktiska teamövningar med kollegor. Se filmen som tar dig mitt in i lärandets centrum.
Evidensia Djursjukvård

Från utbildning till verklighet

Tillbaka på jobbet kan du direkt använda det du lärt dig på utbildningen. Lyssna på hur tidigare kursdeltagare fått nytta av sina nya kunskaper.
Evidensia Djursjukvård

Magnus och Christophe berättar

Magnus Andersson och Christophe Bujon är starka förespråkare för djurtandvårdens utveckling. Här möter vi dem i ett samtal om Evidensias utbildningsstrategi inom odontologi.
Evidensia Djursjukvård

Lediga tjänster hos Evidensia

Vi har flera utannonserade jobb hos oss för dig som vill arbeta med tand. Gå in och botanisera i utbudet och skicka in din ansökan!