Hej veterinär- och djursjukskötarstudent!

Hej veterinär- och djursjukskötarstudent!

Välkommen till våra studentevent

Hej veterinär- och djursjukskötarstudent!

Varmt välkommen till våra studentevent

Invigning sker den 16 januari 2024, på Danmarksgatan 26 i Uppsala. Mat från kl. 18.30. Föreläsningen börjar kl.19.00 och håller på i ca en timme med tid för frågor. Fyll i formuläret nedan för att få en inbjudan där du kan anmäla dig till invigningen. Läs gärna mer om vår event nedan. Varmt välkommen!Förnamn:

Efternamn:

E-post:

Ja, jag vill få information om Evidensias studentevent
Om Evidensias studentevent

Som blivande veterinär eller djursjukskötare vill vi gratulera till ett bra val! Du har mycket fint framför dig som blivande djurhälsopersonal och kollega till oss i branschen.

På helt nya Uppsala Veterinärklinik Evidensia kommer vi, förutom att ta emot våra patienter, även välkomna dig som är student och vill få en glimt av ditt framtida yrke. Oavsett om det är lång eller kort tid fram till din examen kan du få möjlighet att få en utblick i kliniklivet utanför utbildningen. Du kan förbereda dig för det som komma skall, lära känna oss framtida kollegor, skratta, knyta kontakter, lyssna på roliga, intressanta och peppande föreläsningar, delta i diskussioner eller ställa frågor som du funderar över. Du som studerar i ett annat land kan delta digitalt.    

Första måndagen i varje månad bjuder vi på enklare mat, dryck samt föreläsning inom en rad ämnen och ser då fram emot att träffa dig. Vid dessa tillfällen får du ta del av vår kunskap och erfarenhet som förhoppningsvis ger ett bra avstamp i din kommande karriär.   

Varmt välkommen att hänga på, skåla i bubbel, mingla och få en goodiebag. Vi ses!


Ett axplock av föreläsningsteman under kommande år

  • Välkommen till branschen! Hur funkar det här?
  • Hur vågar man göra saker som nyexad?
  • Mythbusters – myter och sanningar
  • Förgiftningar och hur man hanterar dem
  • Det svåraste av allt - djurägarkommunikation - och hur man lyckas med den
  • Djurtandvård – din nya karriär?


För att kunna hålla dig uppdaterad om våra kommande program behöver vi dina kontaktuppgifter, så vänligen registrera dig i formuläret högst upp på sidan. Vill du även anmäla intresse för framtida karriärmöjligheter inom Evidensia, gör du det här.

Observera att fotografering och filmning på våra event kan förekomma, materialet kan komma att användas på bl.a. sociala medier. Genom att delta på våra event godkänner du detta. Personuppgiftspolicy.

Följ oss på sociala medier

Följ oss bakom kulisserna, se bilder från våra föreläsningar och missa inga nyheter! Vi finns på Facebook och Instagram.

Följ oss

Från utbildning till verklighet

Vi erbjuder våra anställda ett brett utbildningsprogram för att kunna vidareutvecklas inom en mängd ämnesområden, hos vårt egna Evidensia Academy.

En plats att växa på

Framtida arbetsmöjligheter

Skulle du vilja ha kontakt med ett företag där det finns många karriärmöjligheter och möjlighet till fortsatt utveckling efter dina studier? 

Jag vill veta mer