Min Veterinär – nytt enkelt sätt att träffa Evidensias veterinärer

fredag 22 februari 2019
Kanin_800x400px
  • Min Veterinär

Evidensias djursjukvård ska alltid finnas nära till hands för att ge trygg hjälp till ditt djur. Därför erbjuder vi nu onlinetjänsten Min Veterinär som kortar vägen till våra egna veterinärer med all sin kunskap och erfarenhet. Du laddar bara ned appen och kan sedan träffa en av veterinärerna i mobilen, surfplattan eller datorn. Ett enkelt sätt att få rådgivning du kan lita på. 

Hos Evidensia går djurens hälsa först och vi vet att det ibland kan innebära en stress att komma till en klinik och bli undersökt. Veterinärkontakten kan inledningsvis ske på distans och patienten behöver inte lämna sin lugna hemmiljö. En videokonsultation via Min Veterinär är ett naturligt komplement till klinikbesök för en första bedömning av mindre besvär som klåda, lindriga sårskador eller magproblem.

Åka in eller inte? Min Veterinär ger besked

Genom att använda Min Veterinär är ditt djur i goda händer. Du behöver inte oroa dig över att fatta egna, osäkra beslut. Finns behov av att uppsöka en klinik, ordinerar veterinären det och bokar in en tid.

Behöver du åka till någon av våra kliniker får du 295 kronors rabatt på klinikbesöket (kostnaden för onlinekonsultationen).*

Trygg djursjukvård hela vägen

Då Min Veterinär är en del av Evidensia använder vi samma journalsystem. På så sätt kan vi följa varje patient genom hela vårdkedjan – från första symptom till behandling och rehabilitering – oavsett var i landet du bor. Har du besökt oss förut, har vi kännedom om ditt djurs hälso- och patienthistorik. Samtliga veterinärer arbetar även ute på våra kliniker med smådjur eller häst.

Vi finns till för våra patienter på den plats och tid som passar bäst. Med Min Veterinär hittar du trygg djursjukvård bara ett mobilsamtal bort.

Läs mer om Min Veterinär här

*När besöket sker senast två veckor efter kontakten med Min Veterinär, samt att det gäller samma djur och samma besvär.