Lunds Djursjukhus först i Europa med specialfoder från Purina

måndag 30 september 2019
purina_02_800x400
  • Lunds Djursjukhus

Lund blev det första av våra djursjukhus att erbjuda ett nytt fodersortiment från Purina, speciellt framtaget för Evidensia, den 26 september.

Sista helgen i september var det premiär i dubbel bemärkelse hos Lunds Djursjukhus. Dels var det invigning då sjukhuset tog det definitiva steget till att ingå i Evidensia, men det skedde dessutom en Europapremiär.

Premiärarenan fanns i djursjukhusets butik. I hyllorna lät vi täcket falla för Purina Expert Care Nutrition, en foderserie specifikt tillverkad för och endast tillgänglig hos Evidensia. Först att erbjuda detta blev alltså ingen av IVC Evidensias djurkliniker eller djursjukhus belägen i någon stor stad ute i Europa, utan Lund.

Med Expert Care Nutrition sätter vi gång vårt samarbete med Purina på allvar. Förutom ordinarie Purinasortiment känns det extra spännande att kunna erbjuda våra kunder ett foder nyckelmärkt bara för Evidensia som därför inte finns att köpa någon annanstans. Det är stort!

Efter Lund följer Jönköping, Helsingborg och Malmö under hösten, innan sortimentet kan rullas ut på flera av Evidensias djurkliniker och djursjukhus.