Evidensias paketlösningar kan berätta om ditt djurs hälsotillstånd

fredag 9 februari 2024
Att våra sällskapsdjur har hälsoproblem utan att kunna säga till är en oro för många djurägare. Hundar och katter kan av naturliga skäl inte svara på hur de mår samtidigt som de är specialister på att dölja sina sjukdomar. Det kan ta lång tid tills det blir tydligt att ditt djur är sjukt och behöver åka till veterinären. Ju längre veterinärbesöket dröjer, desto mer omfattande och kostsamma riskerar vårdinsatserna bli. 
Som hjälp har Evidensia tagit fram två paketlösningar innefattande bland annat en grundläggande klinisk undersökning av veterinär, till kraftigt rabatterat pris. Med Evidensia Hälsopaket och Analyspaket kan hälsobrister upptäckas i tid och förebyggande insatser sättas in vid behov. Paketen visar om ditt djur är så friskt som du önskar eller bär på någon dold sjukdom.  

För oss människor är det naturligt att ha återkommande kontakt med sjukvården, men våra husdjur är beroende av sin husse eller matte när det gäller omsorg och vård. Därför har du som djurägare ett stort ansvar. Tänk på att din fyrfota familjemedlem behöver gå på regelbundna hälsokontroller hos veterinären för genomgång av allmäntillståndet. Gör det även till en vana att vara uppmärksam på avvikande beteenden. Är din katt inte lika aktiv som vanligt, haltar hunden eller går långsamt utan anledning, uppvisar aggressivitet, äter mindre samtidigt som törsten ökat? Ja, det kan vara signaler på att något är fel. Med dina iakttagelser samt ett inbokat klinikbesök med jämna mellanrum kan du bespara ditt djur onödigt lidande.

När ditt sällskapsdjur inte har förmågan att göra sin egen röst hörd och berätta hur det står till, låt Evidensias paketlösningar ge dig svaret.

Läs mer om Evidensias Hälso- och Analyspaket och boka här.