Evidensia har sommaröppet

måndag 14 juni 2021
sommar

Sommaren är underbar, men också en av de mest hektiska perioderna för djursjukvården då ledighet och semester ofta leder till att fler sällskapsdjur behöver vård. Evidensia tar emot patienter hela sommaren samt skickar med några goda råd på vägen.

Den utbredda veterinärbristen gör att några djurkliniker och djursjukhus ändrat sina öppettider, hos andra är det precis som vanligt. Trots omständigheterna vill vi finnas till i största möjliga mån för alla patienter. Evidensia står alltid beredda att hjälpa dig och ditt djur med den vård som behövs, när vi har öppet.

Det finns saker du som djurägare kan göra själv i förebyggande syfte, samt alternativ till klinikbesök vid behov av rådgivning. Tillsammans hjälps vi åt, för djurens skull!

Var beredd på det oväntade Sommar- och semestertider innebär ofta ändrade vanor, nya platser, eller ovanliga situationer som kan innebära att du behöver uppsöka veterinär med ditt djur.

Håll dig uppdaterad med din djurkliniks/djursjukhus öppettider under sommaren, så det inte kommer som en överraskning i det fall du behöver åka in. Se alla öppettider på evidensia.se eller djursjukhusens öppettider.

Använd alternativen Onlinetjänsten Min Veterinär finns alltid bara ett telefonsamtal bort. Veterinärkonsultation via mobil är en bra lösning när du vill ha rådgivning för mindre åkommor och lätt att använda när du till exempel är på landet. Anser veterinären att ditt djur bör undersökas på klinik får du hjälp med tidsbokning. Ladda ner Min Veterinärappen på AppStore eller GooglePlay.

Samla på dig säkerhet Lika självklart som solskydd och plåster borde det vara att ha ett ordentligt djurapotek. På VetApotek hittar du inte bara det utan även kyl- och reseprodukter, receptfria läkemedel och flytvästar. Allt för att din fyrfota vän också ska kunna njuta av sommaren fullt ut. Gå till VetApotek.

Läs också om sommarens faror här.


Välkommen till oss när vi har öppet i sommar!