Just nu pågår en omfattande renovering/ombyggnad hos oss vilket innebär att vi under en tid framöver har lite begränsad kapacitet och därför inte kan utföra alla typer av ingrepp och undersökningar. Kontakta oss gärna per telefon för närmare upplysningar och eventuell hänvisning till andra kliniker.
Vi ser fram emot att kunna ta emot er med full kapacitet, fräscha lokaler och hög kompetens så snart vi är färdiga!

Om oss

Örgryte Veterinärklinik Evidensia

Idag: 08:00 - 17:00

Örgryte Veterinärklinik Evidensia

Vi finns till för dig och ditt djur

Hos oss möter du ett team som brinner för djur och för deras välmående. Vår kunniga personal strävar alltid efter att ge dig och ditt djur den bästa behandlingen och vi lägger vikt vid att vidare utbilda oss för att hålla hög kvalité och kompetens.

Kliniken

Vår klinik är välutrustad och erbjuder röntgen, ultraljud och laboratorium. Vi erbjuder veterinärtjänster för såväl friska som sjuka sällskapsdjur.
Vi har ett tätt samarbete med Göteborgs Djursjukhus Evidensia och hjälper dig och ditt djur till den bästa vården. Vi har samma journalsystem på alla våra kliniker. Det innebär att vi kan se ditt djurs samlade journal oavsett vilken Evidensiaklinik du väljer att besöka. Att ha all information samlad innebär en stor trygghet, både för dig och för vår personal som enkelt kan följa historiken och snabbt fatta beslut om bästa möjliga åtgärd framåt. Allt sker självklart i samråd med dig som djurägare. Med ett gemensamt journalsystem får vi god kännedom om ditt djur även om besöken sker hos olika personer på våra kliniker. Tillsammans arbetar vi för trygg och kvalitativ vård för varje enskild patient.

Butiken

Vår butik hittar du i samma lokal som vår klinik. Vi har ett väl utvalt sortiment av friskfoder och veterinärfoder. Fråga gärna vår kunniga personal om hjälp, så hittar vi det fodret som passar ditt djur bäst.

Berätta vad du tyckte

Vill du berätta om ditt besök? Hur har det gått hemma? Hur kan vi bli bättre? Hör gärna av dig till oss och berätta. Mail oss på Örgryte veterinärklinik

Våra recensioner

Tiny Tibby

4

Har alltid gått till Evidensia, och kommer alltid gå. Vart jag än vänder mig så finns det mist en i närheten. De är snabba med svar och är extremt duktiga. De tar hand om min katt på ett professionellt sätt och gör gärna det lilla extra för att både du och din katt ska bli nöjda!

Hilda Rössle

5

Toppen fin service från mycket kompetent och ödmjuk personal.

Dag Samuelsson

4

Vaccinerade familjens katt. Det gick smidigt att boka en tid och jag fick tid snabbt. Bra parkering utanför och vänligt bemötande av både reception och veterinär. Både jag och katten är nöjda.

Baserat på recensioner från Google

Klinik och butik

 • Måndag
  08:00 - 17:00
 • Tisdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lördag
  Stängt
 • Söndag
  Stängt
 • Facebook inlägg