Idag: Stängt

Akut öppettider

Butiken på Djurkliniken Nacka

I vår välfyllda butik hittar du veterinärmedicinska foder från Purina, Royal Canin, Hill's och utvalda foder från Specific.

Vi hjälper gärna till med foderrådgivning och kan också beställa hem önskat foder som saknas i vårat ordinarie sortiment.

Förutom foder hittar du en mängd tillskott och vårdprodukter för hund och katt hos oss, allt från Feliway och Adaptil till tandborstar och ledtillskott av välkända märken. 

Vi säljer också diverse tillbehör som selen, koppel, tugg, klosaxar, aktiveringsspel, kattsand, godis, leksaker och i princip allt där till. Självklart hjälper vi till med rådgivning på alla andra produkter i butiken också. 

Välkommen in!

Butiken på Djurkliniken Nacka


Våra recensioner

5

Bästa djurkliniken enligt mig!

5

Så fint mottagande av Julia när vår Västgötaspets 7 år tog bort tandsten. Vi har gått i Nacka sedan valptiden och känner oss alltid genuint sedda.

5

Har vänt mig till denna djurklinik de senaste åtta (?) åren och även nu när min älskade kompis (hund) skulle somna in, 13 år gammal. De har alltid bemött mig och min hund väl, med empati, kunskap2, tålamod och professionalism. I samband med att min hund skulle somna in gav de mig och min familj ett otroligt fint och sympatisk bemötande. De skapade en fin miljö där vi fick ta ett sista farväl av vår högt älskade hund och skickade oss även ett handskrivet brev där de beklagade sorgen efter hennes bortgång. Jag är så rörd av deras fina bemötande och otroligt tacksam för att de kunde bidra till att denna sorgliga upplevelse ändå blev ett "fint" minne. Tusen tack för allt!

5

Snabb service med kunnig personal & ett fantastiskt trevligt bemötande.Tack!

Baserat på recensioner från Google

Kliniken

 • Måndag
  07:00 ­- 20:00
 • Tisdag
  07:00 ­- 20:00
 • Onsdag
  07:00 ­- 20:00
 • Torsdag
  07:00 ­- 20:00
 • Fredag
  07:00 ­- 20:00
 • Lördag
  10:00 ­- 17:00
 • Söndag
  Stängt

Medarbetare

Lisa Bergvall

Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar / kirurgi

Lisa

Klinikchef / Leg. Veterinär

Annie Frisk Brunzell

Allmän medicin / akut

Annie

Leg. Veterinär

Antonia Örtendahl Corin

Ultraljud / Lab

Antonia

Leg. Veterinär

Carolina Brocal

Radiologi / Ultraljud

Carolina

Leg. Veterinär

Våra medarbetare

Facebook inlägg