Hästkliniken Mantorp

Idag: 08:00–16:30

Parkering, anmälan i receptionen och urlastning

Parkerar gör ni på grusplanen mellan Travshopen och vårt ridhus. Där finns gott om utrymme att parkera och lasta hästar samt att vända utan att behöva backa med bil och hästtransport.

Innan ni lastar ur er häst ser vi gärna att ni kommer in i receptionen och anmäler er ankomst.

O och m ni inte varit hos oss tidigare, ber vi er fylla i ett formulär med uppgifter om häst och ägare. Kom ihåg att ta med hästens pass. Vi hänvisar er sedan vidare antingen till vårt gäststall eller in på kliniken till den veterinär som ska undersöka er häst. Om er häst har väldigt ont och svårt att röra sig, rekommenderar vi att ni kör fram hela vägen till kliniken och sedan säger till i receptionen, så hjälper vi er att lasta av.

I väntrummet vid recptionen bjuder vi på kaffe, te och choklad. Lättare tilltugg finns till försäljning och micro finns tillgänglig. Här finns också ett urval av bra hästprodukter för den som behöver fylla på sitt stallapotek.

Besökande hästar får låna en box i stallet mitt över stallplanen. Hästar som ska opereras kan med efter överenskommelse checka in kvällen innan operationen. Det är ofta en fördel för hästen att komma dagen innan och slippa en tidig morgonresa på operationsdagen.