Veterinär Lidingö

Lidingö Veterinärklinik Evidensia

Din veterinär på Lidingö

Idag: 08:00 - 19:00

Våra medarbetare
Elisabeth Berglund

Elisabeth Berglund

Legitimerad tandläkare

Hej! Mitt namn är  Elisabeth Berglund, Leg. tandläkare, godkänd av Jordbruksverket för arbete inom djurens hälso -och sjukvård.

Jag började arbeta som djurtandläkare på Södra Djursjukhuset redan 1998 parallellt med min verksamhet som privattandläkare. Numera arbetar jag enbart med tandvård på hund och katt.

Det är fantastiskt att se hur tandvården på djur har gått framåt de senaste åren. Det har uppmärksammats hur mycket våra sällskapsdjur kan lida av att gå med sjukdomar i munhålan. Det kan både vara smärtsamt och allvarligt för kroppens organ att underlåta att behandla tandsjukdomar.

Mitt stora intresse i arbetet med djurtandvård är främst att kunna hjälpa djuren till en bra och frisk munhälsa samt att kunna visa och hjälpa djurägare att kunna förebygga tandproblem på sina djur.

Det är alltid lika glädjande att vid återbesök få träffa en gladare och friskare hund eller katt än före tandbehandlingen.

Jag är själv ägare av två underbara flatcoated retrievers som jag borstar tänderna på –varje dag., Men ibland missar även jag. …

 

På Evidensia Lidingö Veterinärklinik kan vi erbjuda avancerad djurtandvård. Tandteamet gör allt från tandstensborttagning, och behandling av tandlossning till rotfyllning , kronterapi , bettfelsbehandling och tandreglering,

All behandling sker på säkraste sätt under narkos enligt de fastställda normer som finns för tandbehandling av djur.