Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra kliniker och djursjukhus.
Du kan hjälpa oss genom att läsa våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Veterinärhuset Lidköping

den personliga smådjurskliniken

Idag: 07:45–16:30

Om oss

I ljusa, moderna lokaler finns vi tillgängliga för att hjälpa Ert djur. Ibland är det svårt att själv avgöra om djuret behöver komma till veterinär omgående eller på ett tidsbokat besök. Ring oss för rådgivning och tidsbokning, 0510-270 01. Det är alltid viktigt att ni berättar om det är mer än en åkomma hos Ert djur som ni söker för, då vi avsätter tid i förhållande till vad för besvär som behöver utredas.

Vi utför sedvanliga undersökningar och hälsokontroller, medicinska utredningar, hudutredningar m.m. Vi har tillgång till röntgen, ultraljud, tandröntgen, möjlighet att analysera blodprov och utför mjukdelskirurgi. Lokalerna är utformade med stort hygienfokus och luften renas med laminära luftflöden med hepa-filter.

Hos oss hittar ni veterinärmedicinska djurfoder från Purina, Hill’s, Purina, Royal Canin och Specific. Säg till om du inte hittar den produkt du söker! Vi beställer gärna in det foder ni efterfrågar. I butiken säljer vi även vissa produkter för omvårdnad av djur i samband med medicinska besvär.

Fråga gärna om du undrar över något!

  Följ oss på Facebook och Instagram