Vi arbetar för att förhindra eventuell smittspridning på våra djurkliniker och djursjukhus. Du kan hjälpa oss genom att klicka här för våra hygien- och besöksinstruktioner. Tack för hjälpen!

Boka vetcheck och förebygg ohälsa och skador hos hästen

Kampanj på vetcheck – endast 1195 kr

I en vetcheck går vi igenom hela hästen. Veterinären gör en rörelsekontroll i skritt och trav rakt fram och på volt. Vi utför böjprov och känner igenom muskulaturen i rygg och hals. Veterinären lyssnar också på hjärta och lungor vilket gör att vi och du får en bra helhetsbild av hur din häst mår.

Det finns förstås många fördelar med att upptäcka eventuella problem i tid. Skador som upptäcks tidigt hinner inte bli lika allvarliga och eventuell behandling kan sättas in i tid. Även träningen kan anpassas till rätt nivå.

Så här går en vetcheck till

Just nu till kampanjpris

Mellan 6/4-31/5 har vi kampanjpris på vetcheck – endast 1195 kr inklusive moms (ordinarie pris 2400 kr). Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden. Eventuell tillkommande provtagning eller behandling ingår ej i erbjudandet.

Boka vetcheck, endast 1195 kr

Bokar tid gör du enkelt online hos din närmaste hästklinik. Tillgängliga tider för detta brukar snabbt gå åt så passa på att göra din bokning redan nu. Varmt välkommen!

Hitta klinik