Hantering av personuppgifter

Hantering av personuppgifter
Evidensia behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) och i övrigt i överensstämmelse med svensk lagstiftning.

Personuppgiftsansvarig är Evidensia Djursjukvård AB (org nr 556880-7217), Östhammarsgatan 74, 115 28 Stockholm. e-post: plus@evidensia.se.

Som medlem samtycker du till att personnummer, personuppgifter samt uppgifter om köp som sker hos Evidensia lagras elektroniskt och behandlas och att personuppgifter kan lämnas ut till samarbetspart eller liknande för marknadsföringssyfte. Ändamålen med att registrera, behandla, samköra och uppdatera uppgifter är för att administrera Evidensias kundklubb, kommunikation med medlemmar, direktmarknadsföring av både generell och riktad karaktär (rabatter och erbjudanden), statistisk, kund och marknadsanalyser samt affärs- och metodutveckling. Personnummer används för uppdatering av adressuppgifter. Personuppgifter kan också komma att lämnas ut till andra företag som Evidensia samarbetar med för nödvändig behandling för Evidensias räkning, t ex för analys, tryck, distribution m m. Utöver detta kan Evidensia även enligt lag vara tvingat att lämna ut uppgifter till annan.

Exempel på användning av specifik personuppgift och kommunikation med dig som medlem:

  • Personnummer: Säker uppdatering och synkronisering av adressuppgifter samt minimerad risk för dubbletter i vår kunddatabas. Även eventuell analys, statistik och kundundersökningar utgår från personnummer för att undvika irrelevans och säkerställa rätt målgrupp för andamålet.
  • E-post adress: Digitala medlemsbrev med erbjudanden, information, artiklar osv. samt digital dialog via e-post med dig som enskild medlem vid behov.
  • Postadress: För möjlighet att skicka direktreklam (postala utskick som du får i din brevlåda) samt utskick av fysiska värdecheckar och eventuella prisvinster i tävlingar som arrangeras inom kundklubben Evidensia Plus.
  • Mobilnummer: För möjlighet att skicka information om attraktiva erbjudanden, födelsedagsgratulationer, påminnelser om veterinärmedicinska behandlingar osv.