Veterinärhuset Lidköping blir del av Evidensia

onsdag 19 september 2018
lidköping
  • djursjukvård
  • djurvård
  • husdjur
  • lidköping
  • veterinärhuset
  • vård

Nu är det klart att Veterinärhuset Lidköping blir en del av Evidensia Djursjukvård. Därmed välkomnar vi ännu en välskött och av kunderna uppskattad och omtyckt veterinärklinik till oss.

Veterinärhuset Lidköping ägs fram till nu av Håkan Ekesbo, veterinär.

– Jag är väldigt stolt över att få välkomna en så trivsam och välskött djurklinik som Veterinärhuset Lidköping, säger Johan Wiklund, vd Evidensia Sverige. Det här är inledningen på ett samarbete som kommer att leda till att Evidensia kan erbjuda bästa möjliga vård till djurägarna också i Skaraborg.

Veterinärhuset Lidköping ägs fram till nu av Håkan Ekesbo, veterinär med många års klinisk erfarenhet och specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Han startade kliniken 2011 och har sedan dess utvecklat den varsamt. Idag arbetar där tre veterinärer, ett gäng legitimerade djurskötare och djurvårdare under ledning av Håkan Ekesbo.

– Hos Evidensia har jag funnit en organisation som delar min och vår önskan att långsiktigt utveckla Veterinärhuset Lidköping och djursjukvården i Skaraborg för djurens och djurägarnas bästa. Att bli del av en organisation som medicinskt men också tekniskt ligger i framkant kommer bli inspirerande. Det kommer underlätta och bredda möjligheterna för kommunikationen med alla generationer av djurägare, säger Håkan Ekesbo.

Till kliniken kommer främst hundar och katter, och man har ett gott samarbete med Djurens vänner som omhändertar hemlösa katter. Bland patienterna finns också många polis-, militär- och ledarhundar liksom en betydande andel jakthundar då intresset för jakt i området är stort.