Välj land

Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21, 582 16 Linköping, Visa karta | Våra öppettider

På Valla Djursjukhus tar vi emot alla typer av smådjur: hundar, katter, kaniner, gnagare, fåglar och reptiler. Vi har jour kvällar och helger, och vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt.

Vi sätter djurets helhet i centrum och arbetar med engagemang, känsla och respekt för alla våra patienter. Här kan du känna trygghet för dig och ditt djur. Helhetstänkandet ger ditt djur möjlighet till friskvård, sjukvård och rehabilitering.

Vår medicinska utrustning är modern och tekniskt avancerad och vi har specialistkompetens på hundens och kattens sjukdomar.

För din bästa vän!

Fyra gånger per år har vi Evidensiadagar i butiken på Valla Djursjukhus. Kom till oss dessa dagar så får du som medlem fina rabatter från oss och utvalda leverantörer. Det går bra att bli medlem och ta del av de fina rabatterna även på plats.

Läs mer och bli medlem här
Ny datortomograf på Valla Djursjukhus i Linköping.

Datortomograf på Valla Djursjukhus

Vi är första smådjursverksamhet i regionen med datortomograf (CT) och med den har vi ytterligare förbättrat våra möjligheter att ställa diagnoser på plats hos oss. Här undersöker vi hunden Veeras lungor.

Läs om datortomografi
Ögonlysningar på Valla Djursjukhus i Linköping.

Nästa datum för ögonlysning

Den 4 maj kommer Lena Karlstam, leg veterinär och specialist på ögonsjukdomar, till Valla Djursjukhus för att genomföra ögonlysningar på hund och katt. Välkommen att boka tid på:
013 - 31 54 40.

Ögonlysningstider 2017

Akutmottagning

Vi har akutmottagning vardagar 7.30 - 21.30 samt lördag, söndag och alla storhelger 9 - 19.30. Ring alltid innan du kommer.

Välj land