Välj land

Evidensia Valla Djursjukhus Linköping

Westmansgatan 21, 582 16 Linköping, Visa karta | Våra öppettider

På Valla Djursjukhus tar vi emot alla typer av smådjur: hundar, katter, kaniner, gnagare, fåglar och reptiler. Vi har jour kvällar och helger, och vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt.

Vi sätter djurets helhet i centrum och arbetar med engagemang, känsla och respekt för alla våra patienter. Här kan du känna trygghet för dig och ditt djur. Helhetstänkandet ger ditt djur möjlighet till friskvård, sjukvård och rehabilitering.

Vår medicinska utrustning är modern och tekniskt avancerad och vi har specialistkompetens på hundens och kattens sjukdomar.

För din bästa vän!

Drop-in vaccinationer sommaren 2017!

Vår högsäsong sträcker sig främst över juni, juli och augusti och då har vi ökad efterfrågan på vår mottagning, detta beror på att vi sommartid tar emot många jourfall. Under dessa månader har vi inte möjlighet att erbjuda dropin utan ni som behöver vaccinera ert djur på sommaren är välkomna att boka tid för detta! Ring då vår reception måndag - fredag kl 8 - 17.

Med vänliga hälsningar personalen.

Sommarens erbjudande för våra kundklubbsmedlemmar.
Är du inte redan medlem så går det bra att bli det på plats eller här.

Bli medlem i kundklubben Evidensiaplus
Ny datortomograf på Valla Djursjukhus i Linköping.

Datortomograf på Valla Djursjukhus

Vi är första smådjursverksamhet i regionen med datortomograf (CT) och med den har vi ytterligare förbättrat våra möjligheter att ställa diagnoser på plats hos oss. Här undersöker vi hunden Veeras lungor.

Läs om datortomografi
Ögonlysningar på Valla Djursjukhus i Linköping.

Nästa datum för ögonlysning

Den 21 augusti kommer Lena Karlstam, leg veterinär och specialist på ögonsjukdomar, till Valla Djursjukhus för att genomföra ögonlysningar på hund och katt. Välkommen att boka tid på:
013 - 31 54 40.

Ögonlysningstider 2017

Akutmottagning

Vi har akutmottagning vardagar 7.30 - 21.30 samt lördag, söndag och alla storhelger 9 - 19.30. Ring alltid innan du kommer.

Medarbetare

Helene Backman

Helene Backman

Chefveterinär

Jennifer Assermark

Jennifer Assermark

Leg. veterinär

Madelene Bengtsson

Madelene Bengtsson

Leg. veterinär

Elin Dahllöv

Elin Dahllöv

Leg. veterinär

Våra medarbetare