Välj land

Evidensia Djursjukhuset Göteborg

Ingeborgsgatan 6, 416 59 Göteborg, Visa karta Mån - fre 7 - 21 | akut mån - tor 21 - 24, lör - sön 9 - 21 Våra öppettider

Djursjukhuset Göteborg håller öppet alla dagar, året runt. Här har vi samlat veterinärer och djursjukvårdare med hög kompetens och lång erfarenhet. Våra lokaler är mycket välutrustade med den modernaste utrustningen för att vi ska kunna hjälpa ditt husdjur och dig effektivt och med den bästa vården, varmaste omtanken och största kompetensen.

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av djursjukvård. Inom flera områden har vi särskild kompetens, bland annat gällande kattsjukdomar, tandsjukdomar, medicin, neurologi, kirurgi, ortopedi och dermatologi.

På Djursjukhuset Göteborg har vi en rehab-och friskvårdsavdelning. Vi vänder oss till såväl friska som skadade, nyopererade och överviktiga djur.

Öppen mottagning

Öppen mottagning alla vardagar kl 7 - 9.

Vår kostnadsfria telefontid med veterinär är flyttad till 13 - 14.

Du kan även skicka förfrågan om tid till oss via e-post.
Lämna ditt telefonnummer så ringer vi gärna upp dig.

Kirurgi och ortopedi

Vi utför de flesta förekommande kirurgiska ingrepp, från det enklaste till avancerade. Vi utför titthålskirurgi som är skonsam för patienten och ger bra diagnostik av leder.

Mer om ortopedi

Välj land