Välj land

Evidensia Djurkliniken Köping

Odensvivägen 4, 731 34 Köping, Visa karta Mån 8 - 19 | tis - fre 8 - 17

Välkommen till Djurkliniken Köping! Vi har tre undersökningsrum och ett röntgenrum. Här tjänstgör dagligen en veterinär tillsammans med tre veterinärassistenter. Vi har en fullt utrustad operationssal med alla narkosmöjligheter och personalen är anestesiutbildad. I butiken hittar du både friskfoder och medicinskt foder. Personalen är utbildade kostrådgivare och kan ge tips och råd angående vilket foder som är bra för just ditt djur.

19 januari stänger vi 15.00 pga utbildning

Det är viktigt för oss att alltid kunna erbjuda våra kunder en modern, professionell och säker vård för djuren. Medarbetarna är vår viktigaste resurs i detta och vi satsar mycket på kompetensutveckling hos alla våra yrkeskategorier. Torsdag 19 januari ska personalen på utbildning och vi stänger 15.00.

Under januari får alla våra kundklubbsmedlemmar köpa Metabolic treats och hypoallergenic treats för endast 29 kr (ord.pris 39 - 49 kr)
Finns till både hund och katt.

Metabolic treats är ett lågkalorigodis som passar alla individer men särskilt de som står under bantning eller har lätt för att gå upp i vikt.

Hypoallergenic treats är ett godis anpassat för de individer som har fodermedelsallergi.

Är du inte medlem går det bra att bli det direkt på plats eller via vår hemsida.

Välkomna!

Bli medlem

Drop-in vaccination

Måndagar 13.00 - 18.30
Övriga vardagar 13.00 - 16.00
(Gäller ej rabiesvaccinering)

Välj land