Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö.

Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11, 213 63 Malmö, Visa karta Mån - fre 7 - 20 | lör - sön 10 -16 | Akutmottagning dygnet runt året om | Avvikande öppettider vid storhelg, klicka här: Våra öppettider

Vi har alltid öppet för din trygghet!

Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.

Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.

På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst du behöver oss – dygnet runt och året runt!

Välkommen på kostnadsfri föreläsning!

Den 20/9 kl 18.00- 20.00 bjuder vi på föreläsning om kronisk njursjukdom hos hund och katt.
Vår duktiga veterinär Anna Olsson har specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar och kommer att berätta allt om njurarnas funktion och vad som händer när de inte fungerar.

Vi bjuder på fralla och kaffe eller te.

Föranmälan till therese.bruhn@evidensia.se
eller ring 040-552200

Akutmottagning

För akuta fall svarar ett team bestående av jourhavande veterinär samt djursjukvårdare som finns på plats alla dagar i veckan, kvällar som nätter. På jourtid vill vi gärna att du ringer först, eftersom vi då har begränsad bemanning, telefon 040 - 55 22 55.

Läs mer

Sommarens erbjudande för våra kundklubbsmedlemmar.
Är du inte redan medlem så går det bra att bli det på plats eller här.

Bli medlem i kundklubben

Medarbetare

Ann-Marie Rasmussen

Ann-Marie Rasmussen

Leg. veterinär, specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Anna Svensson

Anna Svensson

Leg. veterinär, specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar

Våra medarbetare