Välj land

Evidensia Hästkliniken Gävle

Travbanan, 806 33 Gävle, Visa karta Mån - fre 8 - 16.30

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Gävle  – den personliga kliniken med stort utbud. Vi kan hjälpa dig med det mesta såsom hältutredningar, munhåleundersökningar, luftvägsutredningar och kirurgiska åtgärder men även med andra åtgärder såsom besiktningar, hälsokontroller, ultraljudsundersökningar och vaccinationer. Kliniken är fullt utrustad med hältgång, mobil röntgen, ultraljud, operationssal, tandutrustning och endoskop.Vi har även ambulerande verksamhet och kan komma ut till ert stall för behandling. Vill du boka tid eller söka råd om din häst så är du välkommen att kontakta oss.

Nyhet - kvällsöppet!

Äntligen kan vi erbjuda kvälls- och jouröppet! Våra utökade öppettider är vardagar 8-22, med jourverksamhet 17-22. Ambulerande och klinikbesök.
Kvällsöppet är på prov, förhoppningsvis kommer vi att fortsätta även 2017!

Öppettider

Anja Pedersen är tillbaka

Vi välkomnar tillbaka veterinär Anja Pedersen från sin mammaledighet! Anja har under sin ledighet tagit examen i häst-odontologi och kan räknas till den fåtaliga skara specialister på hästtänder i Sverige. Stort grattis till det! För övrigt är Anja speciellt intresserad av ortopedi och har tidigare arbetat bland annat på specialistdjursjukhuset strömsholm. Välkomna att boka tid till Anja!

Välj land