Kampanj

I samband med den härliga vårmånaden april lanserar vi den första temakampanjen i våra butiker. Vi har valt att kalla den ”Djurens vår” och lägger fokus på skötsel och omvårdnad. Som ett led i det erbjuder vi förmånliga rabatter på produkter som tar hand om djuret både på insidan och utsidan. Passa på att köpa hem bästsäljare som Espree schampoo och balsam samt Hill´s kvalitativa friskfoder för hundar och katter.

Shy Feeder B Foran 1 l 

Shy Feeder B Foran 1 l

Shy Feeder B Forn används med fördel när det ordinarie fodrets innehåll av B-vitamin inte räcker för att tillgodose hästens behov, tex vid hård ansträngning, stress, pälsfällning och pälssättning. 1 liter ger 17 dagsgivor.
40 kr rabatt på ord.pris.

Foder från Hill´s™ – 25% rabatt på ord.pris

VetEssentials hjälper din hund eller katt till ett friskt och långt liv – med rätt vikt, friska tänder, sund mage, fin päls och frisk hud samt friska urinvägar. VetEssentials består av en unik blandning av nyttiga fibrer, frukt och grönsaker, omega-fettsyror samt effektiva antioxidanter.
25% rabatt på ord.pris

VetEssentials™ med tandvårdande egenskaper för hund och katt

VetEssentials Neutered™ – produkter för hund och katt

VetEssentials™ för valpar och kattungar

Schampo för hund och katt

Inga djurförsökstester. Alla ingredienser är nedbrytningsbara, ekologiska och snälla mot miljö OCH av humankvalitet. Späd enl. anvisning. Schamponera 2ggr, första gången för att öppna strået, andra för att rengöra strået. Använd alltid balsam för att sluta strået.
60 kr rabatt på ord.pris.