Resia

Resia är en av Sveriges största resebyråkedjor med 55 butiker i Sverige och onlineförsäljning i Skandinavien. På Resia kan kunder boka både semester-, affärs-, och konferensresor över hela världen. Såväl i butik som on line. I 40 år har Resia arbetat med att förverkliga resedrömmar, oavsett om det rör sig om en semesterresa till andra sidan jorden eller en affärsresa till Stockholm. Den service och kompetens som Resia står för i varje kundmöte har bidragit till att företaget sedan 1974 har vuxit från en resebyrå i Alingsås till en resekoncern med drygt 400 anställda och en omsättning på fyra miljarder kronor. Idag har Resia branschens största samlade kompetens inom resor och säljer ungefär en miljon resor om året.

Boende i Danmark

Hos Resia har du genom vår partner Novasol, tillgång till över 5 000 semesterhus i Danmark, som tar emot dig och ditt husdjur.

Till alla semesterhus i Danmark där husdjur är tillåtet får man som gäst ta med 2 husdjur utan extra kostnad. På förfrågan är det många gånger möjligt att ta med fler än två. NOVASOL har semesterhus till vilka husdjur är välkomna över hela Danmark. Många hus är också kopplade till något av våra 20 servicekontor (där man kan hyra sänglinnen etc.). I NOVASOL’s sortiment av semesterhus i Danmark finns allt från enklare stugor till stora hus med inne- och/eller utonmhuspool. Många ligger dessutom med gångavstånd till havet.
Vissa av husen som tillåter husdjur är även anslutna till konceptet ”Särskilt husdjursvänliga hus”. Detta innebär att huset:
  1. Har en tomt om minst 500 m2
  2. Har ingen anlagd trädgård som måste tas hänsyn till
  3. I huset finns lokal information om regler för husdjur
  4. I huset finns viktig information som t.ex. telefonnummer och adress till närmsta veterinär

Bokningsinfo:

Vid bokning av ”Husdjurshus” i Danmark (det vill säga semesterhus där husdjur är tillåtet) för minst 4 000 SEK ges 500 SEK i rabatt på hyresbeloppet.

Bokningen sker hos din närmaste Resiabutik eller på telefon 0771-92 92 92.
För att erhålla din unika Evidensia-rabatt uppger du koden Evidensia 821 när du bokar hos Resia. Koden måste uppges vid bokningstillfället för att rabatten ska vara giltig. Erbjudandet kan inte kombineras med några andra rabatter och gäller endast vid bokning via Resia.

Boende i svenska och norska fjällen med Bengt-Martins

Genom Resia har du tillgång till erbjudanden på många olika typer av boende hos Bengt-Martins i svenska och norska fjällen. Allt från äkta fjällstugor till lägenheter i olika storlekar.

 

  • SVERIGE – Skidresa till Sälen – Upp till 20% på ditt boende
    I Sälen finns verkligen något för alla. På fyra skidområden; Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället, som alla bjuder på variationsrik skidåkning, hittar du totalt 116 nedfarter.

Fjällstugor i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, Hundfjället: 10% på ord.pris på valfri stuga eller lägenhet när du bokar helvecka, söndag-söndag i vecka 3-6, 11-13 samt sön-to i vecka 15.

Stuga i Gröna Byn eller Sälfjällsbyn, Lindvallen: Upp till 20% på ord pris i utvalda perioder. 10% på ord.pris när du bokar helvecka, söndag-söndag i vecka 3-6, 11-13 samt, 20% på ord.pris sön-to i vecka 3 och vecka 15.
Gröna Byn och Sälfjällsbyn är populära parstugor i Lindvallen, med 4+2 bäddar.
Vi bjuder på husdjurstillägg på 150:-/stuga.

 

Tips för din skidresa:
Nyheter i Sälen, nya stugor och lägenheter. Här hittar ni både liftnära boende, små, stora och med extra bra standard för den kräsne.
Mycket populära Gröna Byn i Lindvallen, med gångavstånd till skidåkning, service och nordens största barnområde.
Allt fler vill till Tandådalen/Hundfjället. Mer skidåkning för liten och stor. Lite häftigare och lite roligare. Inget barn vill missa Trollskogen i Hundfjället. Bäst bor du i Grå Byn, direkt vid pisten i Tandådalen.

Bokningsinfo:

4-7 nätter.
Antal platser är begränsade.
Ange vid bokningstillfället att du har husdjur med.
Erbjudandet kan endast bokas hos Resia på telefon 0771-92 92 92  eller i butik.
Ange bokningskod: Evidensia SÄLEN2015 för att erhålla din rabatt. Koden måste uppges vid bokningstillfället för att rabatten ska vara giltig.

 

  • NORGE – Velkomstsentret i Skeikampen
    Perfekt för dig som vill har nära till skidåkningen och gillar rejäl mat! Ett «sporthotell» där du bor direkt vid pisten, längdspåren och barnområdet. Det perfekta läget på boendet, rejäl skidåkarmat och rolig skidåkning. Välkomstcentrat i Skeikampen erbjuder även poolavdelning med bastu, lekrum och trevliga sällskapsrum.

– Gångavstånd till härlig skidåkning
– Pool och bastu
– Lekrum
– Sällskapsrum

Fjällpaket på Velkomstsentret i Skeikampen

Paket för 2 personer.
4-7 dygn, valfri ankomstdag (ej lördag), vecka 2-6, 13, 15-16.
Boende i 2-bäddsrum.
Halvpension, Frukost och middagsbuffé (2 varmrätter, sallad och efterrätt).
Lakanspaket med handdukar ingår.
Slutstädning ingår.
Tillåtet att ta med husdjur, inget tillägg.
Skipass inkl KeyCard.

10% rabatt på ordinarie priser för Evidensia medlemmar. Prisexempel inklusive medlemsrabatt:
Söndag-fredag i vecka 2, trettonhelgen (ord 4.481:-)4.032:-/rum
Onsdag-söndag i vecka 4-5 (ord 3.992:-)3.592:-/rum

Bokningsinfo:

Minst 4 nätter.
Valfri ankomstdag (undantaget ankomst lördag).
Skipass ingår för lika många skiddagar som du bokar övernattningar.
Skipass gäller även för skidåkning i Hafjell/Kvitfjell/Gålå.
Antal platser är begränsade.
Ange vid bokningstillfället att du har husdjur med.
Erbjudandet kan endast bokas hos Resia på telefon 0771-92 92 92  eller i butik.
Ange bokningskod: Evidensia NORGE2015 för att erhålla din rabatt. Koden måste uppges vid bokningstillfället för att rabatten ska vara giltig.