Evidensiadagen - En dag för våra medlemmar

Evidensiadagen

Fyra gånger per år ordnar vi Evidensiadagen på alla våra djursjukhus och djurkliniker med butik. Titta in hos oss på denna dag så får du som medlem fina rabatter från oss och utvalda leverantörer. Observera att flera erbjudanden kan gälla under flera dagar.

Kommande Evidensiadagar informerar vi om via vårt nyhetsbrev cirka en vecka innan det är dags, en påminnelse skickas dagen innan. Du som är medlem får ett nyhetsbrev med rabattkuponger – skriv ut och ta med till butiken! Har du inte möjlighet att skriva ut kupongerna kan du även visa upp medlemsmejlet i din mobiltelefon i kassan.

Höstens Evidensiadag 2017 är den 29 november.

Passa på att ta med en vän – det går bra att bli medlem och ta del av de fina rabatterna även på plats. Är du inte medlem än? Bli det här och få hälsotips, fina förmåner och massor av omtanke!

Bli medlem redan idag

Det är enkelt att bli medlem i vår kundklubb Evidensiaplus. Du kan anmäla dig direkt här på vår webbplats. Självklart är medlemsskapet gratis. Varmt välkommen!

Klicka här

Fler förmåner

Som medlem i Evidensiaplus tar vi hand om dig lite extra. Bland annat får du djurvänliga erbjudanden från våra samarbetspartners.

Läs mer här