Vårt erbjudande

Djursjukvård anpassad efter dina behov.

Vi är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Men vi är också djurägare som drivs av möjligheten att kunna ge alla djur precis den vård de behöver. Därför är vi glada över att vara med och driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt med vår forskning.

Tillsammans med våra patienter skapar vi framtidens djursjukvård. För det är våra 1,3 miljoner patientbesök varje år som ger oss möjlighet att jämföra behandlingar och provresultat med stor säkerhet.

Vår kliniska forskning och våra utbildningsprogram gör det inte bara möjligt för oss att utveckla djursjukvården, den hjälper oss att alltid kunna erbjuda dig och ditt djur högkvalitativ djursjukvård.

Oavsett var du befinner dig, finns vi nära till hands.

Tillsammans är vi 55 st djursjukhus och kliniker i varierande storlekar över hela landet. Från större djursjukhus, till mindre kliniker. Alla med samma stora engagemang och kärlek till djurens välmående. Styrkan i att vara flera är att vi alltid kan erbjuda eller hänvisa dig till den vård och expertis som just ditt djur behöver.

Hos oss hittar du djursjukhus, hästsjukhus och lokala kliniker som alla samarbetar för att skapa Sveriges bästa möjliga djurvård. Det gör att du kan vara lika trygg med att få samma personliga bemötande under ett besök uppe i norr, som nere i söder.

Det viktigaste för dig är viktigast för oss.

Evidensia startade 2012 med en vision av att erbjuda högkvalitativ djursjukvård till landets alla sällskapsdjur. Det var våra gemensamma värderingar och arbetssätt som förde samman några av Sveriges mest erfarna djursjukhus och kliniker till att börja samarbeta.

För oss är kärleken till yrket, djuren och fokus på service vårt erbjudande till dig som djurägare. Det är därför vi alltid arbetar i samråd med dig för att hitta den lösning som passar varje djurs individuella behov.
Hos oss kan du vara trygg med att vi alltid gör vårt bästa, oavsett om det gäller en enklare omplåstring eller den mest kvalificerade vård med specialister och toppmodern utrustning.